Сезони на любовта – хитов турски сериал от Диема фемили!

Двойничка на Пенелопе Круз в сериал по Диема Фемили

Емина Сандал влиза в ролята на Пепеляшка в „Сезони на любовта” от 29 април

Истинска двойничка на холивудската звезда Пенелопе Круз ще дебютира за българските зрители в ефира на Диема Фемили в последната седмица на април. Един от най-гледаните и обсъждани сериали в Турция  „Сезони на любовта” (Lale devri – Сезонът на лалето) е най-новото попълнение в дома на турските сериали от 29 април, с епизоди всеки делничен ден от 22.00 часа.

В главната роля на екрана ще видим  изключително популярната актриса  от сръбско-турски произход Емина Сандал. Още в началото на кариерата на Емина, медиите не пропускат да отбележат поразителната прилика между нея и звездата Пенелопе Круз. Този старт се оказва повече от успешен, защото  днес тя е една от най-високо платените актриси, а освен това е певица, автор на текстове и модел.

Поредицата „Сезони на любовта” е поредният успех за нея, като към момента продукцията е  продадена в 15 държави, сред които и Иран. Емина е омъжена за популярния поп изпълнител Мустафа Сандал от Турция, а брат й Мирсад Тюркчан е първият турски баскетболен играч в NBА.

„Сезони на любовта” представя любовта, обвита в тайните и лъжите, между историята на две семейства и непреодолимите конфликти помежду им, а  на екрана турската звезда ще се превъплъти в ролята на Лале. Нейната героиня е родена в заможна фамилия от Истанбул, но внезапна смърт ще изправи семейството й пред фалит.

От друга страна богатата фамилия Илгаз е на върха. Единственият син в нея е Чинар (в ролята популярния турски актьор Толгахан Сайшман), а той се справя с всичко, с което се захване. Чинар и Лале се влюбват и решават да се оженят. Въпреки различията между семействата им, те сключват брак тайно и така пътищата на двете фамилии се пресичат. А животът на младите остава помежду им – между събитията, споровете, триковете и интригите.

Дали Чинар и Лале наистина са създадени един за друг? Ще успее ли тяхната любов да устои на тези обрати?

Всичко това зрителите на Диема Фемили ще разберат в епизодите на  „Сезони на любовта” от 29 април.

Сезони на любовта Lale Devri Toprak- Лъжовен свят

Сезони на любовта Toprak&cinar;- Senden sonra

Гледай видео от сериала – тук или тук.

„Сезони на любовта” – от 29 април, всеки делничен ден от 22.00 часа.