Шаги каца с частен самолет и строга охрана в София


Най-големият изпълнител, гостуващ на концерта LOOP LIVE! 2008, организиран от CITY radio/Tv, ще пристигне в България като истинска звезда.

Shaggy ще кацне на българското летище на 5 октомври с частен самолет. Това бе едно от неговите изисквания, което няма как да не се изпълни, тъй като всички фенове очакват с нетърпение изпълнението му на безплатния концерт на площад Батенберг.

Както вече е известно, Shaggy ще бъде част от музикалното съзвездие, което ще взриви центъра на София след по-малко от 4 дни.

Изпълнителят на „Oh, Carolina” и химна на европейското “Feel the Rush” ще отседне в Гранд Хотел София, в близост до площад Батенберг.

През цялото време, от пристигането до заминаването си, Shaggy ще бъде придружаван от VIP охрана, която ще се грижи за неговата безопастност.

Всички български фенове на голямата звезда могат да чуят на живо едни от най-големите му хитове единствено и само пред музикалната сцена на LOOP LIVE! 2008 на 5 октомври, площад Батенберг. Както всяка година, събитието ще бъде с вход свободен.

 
По темата: