Шампион по плуване – и по-силен, и по-умен от Андрей?!

Републикански шампион по плуване разбива Андрей

Янчо Стойчев е първият участник, който побеждава Андрей на куиз

Янчо Стойчев е от Бургас, на 24 години, треньор по плуване. Той е национален състезател по плуване, републикански шампион по плуване и републикански рекордьор. В момента тренира десет деца, от който седем са национални състезатели, двама са републикански рекордьори. Повечето са сред най-добрите на Балканите. Майка му  – Соня Стойчева, е една от най-добрите треньори по плуване и благодарение на нея той е постигнал всичко.

Такава е биографията на състезателя, който ще се изправи с целия си потенциал в шоуто „Разбий Иван и Андрей” на 31 октомври (понеделник) от 20:00 ч. по Нова ТВ.

Янчо участва в предаването, защото, по собствените му думи, има много спортна злоба. Избрал си е да играе срещу Андрей, защото го смята за по-слабия от тандема Иван и Андрей:

„Несъзнателно, от две години съм се  подготвял за този сблъсък като не съм  правил абсолютно нищо и нищо не съм спортувал, за да мога да достигна това изключително ниско ниво, в което се намира в момента Андрей след толкова много усилени тренировки”.

Сега ще ви покажа, че Андрей не е никаква машина, а машината съм аз”, продължава гръмките си изказвания бургазлията.

Той е първият участник, който побеждава Андрей на куиз. Самият водещ признава, че съперникът му е много начетен.

И една подробност, на ръба между смешното и сериозното – Андрей играе почти три минути с корнфлейкс, който му е заседнал в кривото гърло…

Гледай видео запис от предаването онлайн.