Sharam, Laidback Luke и Hernan Cattaneo разкатават Ялта

Yalta Club открива сезона на 15 септември със световната денс икона Sharam

 До края на септември пристигат холандската звезда Laidback Luke и аржентинската легенда Hernan Cattaneo

След поредицата мега събития по българското Черноморие  Solar Summer Festival с участието на най-големите имена от световната електронна сцена – David Guetta, Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Mark Knight, Richie Hawtin и Dubfire, Yalta Club стартира ударно новия клубен сезон с поредна доза музикални предизвикателства.

На 15 септември началото на есенния парти маратон ще постави световната денс музикална икона Sharam (на снимката горе). Винаги различен и иновативен, владеещ до край настроението на публиката и духа на партито. Доказвал ни го е многократно, а със 7-часовия сет през февруари за рождения ден Yalta Club зарази завинаги феновете си с нестихващия си ентусиазъм да експериментира с различни стилове. Носителят на Грами пристига у нас  с нова компилация  Night & Day. Тя съдържа два отделни микса за деня (фънки и грууви музика с вокали за партита около басейна) и нощта (парти атмосфера с тежък бас и добре подбрана прогресия).

Седмица по-късно, на 21-ви септември, в Yalta Club ще гостува холандската звезда Laidback Luke. Независимо че в превод псевдонимът му означава „лежерен, небрежен” той е всичко друго, но не и това. Самият факт, че холандският тренд мастър има повече участия, отколкото дни в годината, говори достатъчно. От Ultra до Tomorrowland, от челните позиции в денс класациите до най-престижните клубове… Laidback Luke няма спирачки, когато става въпрос за създаване на нови хитове. След като разби световните класации с парчето си 1234 (в чието видео дори участват David Guetta и Tiesto) и създаде химна на тазгодишното европейско първенство по футбол „We Are The Stars“, наскоро Luke представи най-новото си попадение „Night Like This“. Със сигурност ще го чуем и на родна земя.

На следващият ден, 22 септември, Yalta Club ще е домакин на най-доброто черно парти – Blackberry Party. Специални гости на първото му издание за есенния сезон ще са DJ Stancho и рапарът Бобо,  който заедно с Графа изпълни най-горещия летен хит „Дим да ме няма”.

Септември ще завърши с аржентинската легенда Hernan Cattaneo, който не се нуждае от представяне пред родната публика. Оригинален, неподвластен на  модни течения, Hernan винаги има с какво да впечатли. Ще го направи и на 29-ти септември. За огромния му талант говори еднозначно факта, че именно на него се падна честта да подготви новата Master Series по повод 20-тата годишнина на Renaissance, която излезе на пазара в началото на този месец.

Билети за откриващото за сезона парти в Yalta club с Sharam са пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и белия бар в Yalta Club.