Шашави прически шокират НДК (+снимки)

Сесил се включи в екстравагантно модно дефиле

Модното шоу на “Луксор клуб” се състоя на 08 май 2011 г. в музикалния клуб „Sofia Life Club” по време на целодневния семинар на световно известния френски коафьор Stephane Delahaye.

Модните прически бяха дело на майстора Любен Николов, който е и собственик на известните салони за красота, както и на талантливия коафьор Ивайло Колев.

Шестте модни фризури бяха обединени под екзотичното име „Харем”, а с артистичното си присъствие и моделска визия  се включиха и 6 атрактивни модела,  облечени с подходяща „ориенталска” визия и тематични прически в неподражаем стил.

Еротичната водеща Светлана Терзиева – Сесил беше с визия от филма „Аватар”, постмодернистично стилизирана и в арабската тематика на приказното шоу. Автор на актрактивната коафюра  е Ивайло Колев.

Водещи на събитието бяха Любомир Ковачев, актьор от нашумелия серил на Нова ТВ – „Забранена Любов”,  а атрактивно актьорско присъствие отбеляза и Иван Юруков, също актьор от „Забранена любов”, а сега и в една от главните роли на комедийната поредица на bTV „Столичани в повече”.