„She Doesn’t Mind“ на Sean Paul – секси видео премиера

Гледай видеоклипа онлайн

Летището се превръща в гореща зона в новия клип на Sean Paul към сингъла She Doesnt Mind!

Клипът към сингъла “She Doesn’t Mind” на Sean Paul е последователят на изключително успешното парче “Got 2 Luv U” и видеото към него. Песента беше #1 в Top 100 за телевизия и радио на България в продължение на 4 поредни седмици и вече 9-та седмица е в Топ 10 на чартовете  у нас и сега дойде време за следващият потенциален хит от новата музика на Sean Paul.

Видеото към песента She Doesnt Mind, която ще бъде включена в предстоящия албум на царя на dancehall музиката, представя Sean Paul в главната роля и редица красиви жени във всички останали роли. Sean Paul е на летището, успял да премине през суровите мерки за сигурност, които се показват под формата на сексапилна дама в униформа. Той чака някого да се присъедини към него. Междувременно бива обгрижван като звездата, която е, от група стюардеси и всичко това се случва под звуците на зарибяващата нова песен She Doesnt Mind. Режисьор на клипа е Evan Winter.

Sean Paul се очаква да издаде своя нов албум, който ще включва и супер хита “Got 2 Luv U” feat. Alexis Jordan през пролетта на 2012-та година.