Шефът на БГТВ Георги Бедников: казах, че ще убият Цанков


Боби Цанков със скандално интервю в „Часът на блондинките”

Гледайте една от последните тв изяви на водещия в студиото на Патриция Кирилова. „Предупредих го, да не се занимава с глупости”, казва собственикът на БГТВ Георги Бедников

БГТВ-шоуто „Часът на блондинките” излъчва в памет на убития във вторник в центъра на София радиоводещ Боби Цанков едно от последните му скандални интервюта. Разговорът с водещата на предаването Патриция Кирилова се опитва да извади на показ истината за рисковите моменти, в които Боби Цанков е попадал през годините, както и да осветли всички слухове около името му.

За да не остане никакво съмнение за истинската същност на радиоводещия, астроложката Мариана Добранова му прави подробен хороскоп пред камерите на БГТВ. Какво предвещаха тогава звездите за Цанков и доколко откровен е бил той, гледайте до края на седмицата в „Часът на блондинките”.

„Аз предупредих Боби още преди една година да не се занимава с глупости, а в края на ноември казах, че ще го убият до месец. Боби водеше дълго време новините в нашата телевизия, винаги е бил абсолютно коректен с нас”, казва собственикът на БГТВ Георги Бедников.