Шефът на блондинките Роберт Янакиев става звезден репортер

Актьор и общински съветник е новият звезден репортер на Нова ТВ

Актьорът и общински съветник Роберт Янакиев е новият звезден репортер на „Календар”. Познавате го и от „Надхитри блондинките“ по PRO.BG. Неговите журналистически постижения ще гледаме от 16 до 20 август в централната емисия новини на Нова ТВ.

В първия ден от августовската седмица в качеството си на безпристрастен анкетьор актьорът политик ще пита рибарите кой лъже повече – те ли, когато се хвалят, или политиците, когато обещават.

Във вторник Роберт Янакиев ще обсъжда с родители лошия пример – и конкретно, доколко възпитателно е да пушат пред децата си.

Дългоочаквани новини за живеещите в района на Бизнес парк София ще донесе срядата. Улицата по протежението на офис агломерацията е тясна, двупосочна, по нея се движи градският транспорт, паркират лични автомобили, а има и стоянка на таксита. Как ще бъде отрегулиран проблема с придвижването ще научим от Роберт Янакиев.

Лесни пари или опънати нерви – каква е равносметката на таксиметровите шофьори на път от и към летище София,  на третата седмица от затварянето на естакадата „Брюксел” за основен ремонт. Какво струва обичайният маршрут от летището до „Орлов мост” в колоната пъплещи автомобили, ще провери Роберт Янакиев в четвъртък.

Оазис сред панелите – ако трябва да сме точни, е мястото, където ще ни заведе Роберт Янакиев в петък вечер. Само вода няма, затова пък трогателно, родолюбиво и нетипично за София жителите на един блок така са усвоили прилежащите площи, че сега на гости им ходят всички от квартала. Билети за гледката са запазени само за зрителите на „Календар”…