Шефове на модна агенция водят светско предаване по MSAT

MSAT раздели модна двойка заради предаване!

Специално за зрителите на MSAT популярната модна двойка Евгени Евтимов и Силвия Васева се разделиха, за да се представят като  водещи в предаването  5 минути в Холивуд.

Двамата са собственици на модната агенция ES line models и в месеца на любовта и виното – февруари ще представят новините от Холивуд.

Още през тази седмица първа във виртуалното студио на MSAT ще застане Силвия Васева, която ще разкрие най-дълго продължилите любвни трепени между популярните звезди в САЩ.

След това Евгени Евтимов ще говори за най-бързите любовни раздели, както и за най-нетрадиционните любовни връзки на звездите.

„Идеята ни беше двамата да водят заедно предаването през месец февруари, но във виртуалното студио и според режисурата и постановката може да бъде само един и затова ще разделим модната двойка“, сподели продуцентът на предаването Биляна Митева.

От началото на 2010 година предаването работи приоритетно с топ моделите на модната агенция на Евгени и  Силвия.

През януари зрителите гледаха представянето на „Лице на България“, Камелия Янкова, която беше гост водещ на предаването.

Дали мъжете или жените са по-добри във воденето на светски предавания ще научим през февруари от рейтинга на 5 минути в Холивуд.

Както се казва битката Силвия срещу Евгени предстои, сподели на шега Биляна Митева. Предаването 5 минути в Холивуд се излъчва три пъти всеки делничен ден от 17.10 , 18.50 и 22.50 ч.

 
По темата: