Шефове на „Планета“ и „Фен ТВ“ водят за рождения ден на „Сигнал+“

Очаквай маратон от 8 сутринта до 8 вечерта на 14 декември 2009 г.

На 14 декември 1993 г. радио „Сигнал плюс“ започна своето излъчване, първоначално само 12 часа на ден. Сега 12 часа ще е празничната програма на рождения ден на радиото, в което са дебютирали всички някогашни и днешни фолк звезди.

В деня, когато пред публиката си радио „Сигнал плюс“ ще отбележи 16 години в ефир, фолкзвезди ще влязат в ролята на радиоводещи.

Фолк утрото ще посрещнем с обичани фолклорни изпълнители, които ще бъдат водещи на празничната програма. От 8:00 до 12:00 часа в ефира на радио „Сигнал плюс“ ще се изявят над 25 певци и инструменталисти от различни поколения.

Със стари попфолк хитове ще подхванем точно в 12, а след това ще отидем при най-актуалните имена и хитове.

Една от строго пазените тайни за празника вече е издадена. Трима водещи ще има токшоуто „Открит микрофон“. Най-напред в стола на Емилия Стоянова ще седне Хари Янакиев – мениджър на телевизия „Планета„, за да интервюира Цветелина Янева и нейните родители, прочутите музиканти Пепа и Георги Яневи.

Сашо Попов – PR мениджър на „Фен ТВ“ е другият водещ на шоуто, който ще представи свой интересен гост.

Третият водещ в „Открит микрофон“ няма да е журналист, а певица. Гласовитата Десислава ще говори не толкова за себе си, колкото за новите таланти, с които възнамерява да работи. Кого ще интервюира тя, засега остава загадка.

На снимката: Сашо Попов, Десислава и Хари Янакиев

Инфо на Signal.bg, снимка: Юлиана Николова / Надя Коцева

 
По темата: