Шест нови сериала стартират по CBS Drama

Ново по CBS Drama през януари 2014 г.

СЪВСЕМ СКОРО (ANY DAY NOW) (Сезон 1)
Всеки делничен ден от 18:40 и 22:00 часа, повторение от 11:10 часа следващия делничен ден и в съботната сборна програма от 7:50 часа

Филмът “Съвсем скоро“ разказва за приятелството между общителната бяла девойка Мери Елизабет ‘M.E’ Симс (Ани Потс – GCB, Joan of Arcadia, Toy Story) и интровертната чернокожа Рене Джексън (Лорен Тусен – Saving Grace, Ugly Betty, Law & Order) по време на пика на движението за граждански права в Алабама през 60-те години на миналия век. Всяко от момичетата върви по своя път, докато в един момент Мери Елизабет неочаквано забременява, а Рене не е съгласна с решението на приятелката си да задържи детето, да напусне колежа и да се омъжи за бащата.

Тридесет години по-късно двете жени водят съвършено различен живот: Мери Елизабет, която продължава да живее в Алабама, трупа все повече разочарования, борейки се да свърже двата края, докато Рене води охолен живот на преуспяла адвокатка от Вашингтон. Когато Рене е сполетяна от трагедия – смъртта на баща й, тя взема решение да се върне в града на детството си и да започне там собствена адвокатска практика. Един ден, пътищата на Рене и Мери Елизабет се пресичат отново и двете жени си спомнят за отминалото време и за ролята на съдбата в настоящия им живот, преплетен с преживелици от миналото.

„МОДЕЛИ“ ООД (MODELS, INC.)
Всеки делничен ден от 17:50 и 22:50 часа, повторение от 12:50 часа следващия делничен ден и в съботната сборна програма от 17:50 часа

„Модели ООД“ е продължение на популярни сериал „Melrose Place“, който проследява кариерата, любовните истории и манипулациите на група амбициозни млади хора, работещи за луксозната агенция за модели от Лос Анжелис „Модели“ ООД – собственост на безскрупулната Хилари Майкълс, отчуждената майка на Аманда Уудхърст от „Melrose Place“. Сериалът ни показва и живота на самите модели, повечето от които живеят в изискана къща по крайбрежието на Малибу – декор на много драматични истории, сред които разкази за предателство, убийство, шантаж и прелъстяване. В ролите: Линда Грей (Dallas), Камерън Дадо (She Spies, Hope Island), Кари-Ан Мос (The Matrix, Chocolat, F.X: The Series) и Ема Самс (Dynasty, General Hospital, Doctors).

МАТЛОК (MATLOCK) (Сезон 3)
Всеки делничен ден от 16:10 и 00:35 часа

„Матлок“ е завладяващ криминален драматичен сериал с участието на Анди Грифит в ролята на адвоката от защитата по наказателни дела Бен Матлок.

Бен е популярна, но своенравна личност със склонност към евтините костюми и хотдоговете, но когато участва в драматични съдебни заседания, той винаги е най-добрият, тъй като успява да разнищи до дъно всеки случай.

„Матлок“ е филм, изпълнен с изненадващи обрати, който изважда на показ най-скандалните и и заплетени случаи. Ще успее ли Бен да се задържи на висотата на досегашните си успехи?

ЗАКОНЪТ НА БЪРК (BURKE’S LAW) (Сезон 1)
Всеки делничен ден от 19:30 и 23:40, часа, повторение от 13:40 часа следващия делничен ден и в съботната сборна програма от 23:40 часа

В този динамичен римейк на сериала от 1963-1965 година ще видим Джийн Бари (The Adventurer, The Name of the Game, Bat Masterson) в звездната роля на любезния милионер Еймъс – шеф на Отдела за разследване на убийства в Лос Анжелис, който води луксозен живот и вместо да използва обичайния полицейски транспорт, пътува със собствения си Ролс-Ройс, возен от частния си шофьор. Във всеки от епизодите компанията на Еймъс, включваща красивия му син Питър – също детектив по убийствата, партньора му Вини и патоанатомката Лили, ни поднася неповторими сюжетни развития и мизансцени с участието на специални прочути гости като Ева Габор и Милтън Бърли.

ДЕЦАТА НЕ СИ МЕРЯТ ПРИКАЗКИТЕ (KIDS SAY THE DARNDEST THINGS) (Сезони 1 & 2)
Всеки делничен ден от 12:00 часа. Сезон 2 започва на 26-ти януари

Воден от Бил Косби, филмът „Децата не си мерят приказките“ е жизнерадостен комедиен сериал, който показва възторжената и възхитителна невинност на детската възраст. Във всеки епизод Косби задава на децата различни въпроси, свързани с ежедневието като “Кой е най-добрият начин да се яде хотдог?” или “Какво правят филмовите звезди?”, докато камерата заснема техните искрени отговори и бурни реакции.

ВР5 (VR.5)
Всеки делничен ден от 22:00 часа, повторение от 16:10 часа следващия уикенд

Сидни Блум (Лори Спелинг – Fame, Footloose, The Man With One Red Shoe) е млада жена, която работи като телефонен инженер. Сидни води много самотен живот в компанията на най-добрата си приятелка от детството Дънкан (Майкъл Ийстън – One Life To Live, Two, 413 Hope St.), отдадена на хобито си – виртуални компютърни игри, по което я е запалил баща й, д-р Джозеф Блум – създател на усъвършенстван вид виртуална реалност.

Един ден Сидни случайно открива, че може да влиза във ВР5 – виртуална реалност на сетивата, в която нейното подсъзнание може да общува с подсъзнанието на други хора. Но, това новооткрито преживяване е мистериозно и смущаващо, тъй като, докато търси упътване и обяснения, Сидни се оказва въвлечена в тайнствена размирна организация…

ПРИКАЗКИ ОТ ТЪМНАТА СТРАНА (TALES FROM THE DARKSIDE) (Сезон 1)
Всеки уикенд от 22:50 часа, повторение от 17:00 часа следващия уикенд

Всеки епизод на „Приказки от тъмната страна“ е самостоятелен тайнствен разказ за бурно въображение и мрачен терор. Епизодите са създадени от някои от най-класните автори в жанра, като Стивън Кинг и Клайв Баркър, с актьорското участие на популярни гостуващи звезди.

Сезон първи ни потапя в тъмната страна на непознатото с разказа за една китайска пералня, която може да “измие” вината, но с цената на неочаквани и неприятни последици, за един възрастен човек, нежелаещ да повярва в смъртта си, който витае около семейството си, живеещо в затънтена местност, и за една английска актриса от Ню Йорк, тормозена от телефона на съседа си, който не спира да звъни…

 
По темата: