Шест сестри от bTV и онлайн – еп. 18, 19, 20, 21, 22 от 19, 20, 21, 22, 23.02.2018


Кристобал открива тревожна тайна на брат си Родолфо (19-и февруари)

Бенхамин е освободен след показанията на Салвадор.

Кристобал открива тревожна тайна на брат си Родолфо, която ще разтърси отношенията между двамата братя.

Сестрите Силва финализират подготовката за празника на пролетта, а Петра предлага да покрие липсата на сервитьорка, която е необходима в къщата на сестрите.

Въпреки подкрепата на Селия и тежкото обучение на Росалия, първият опит на Петра като сервитьорка завършва трагично.

Честването на пролетния бал е едно от най-популярните събития. За изненада на Адела Херман се появява без съпругата си. Но объркването на Адела ще стане по-голямо, щом чуе това, което Херман е дошъл да й признае.

Графинята се появява на приема, но не е единственият гост изненада (20-и февруари)

Херман признава чувствата си на Адела, но тя го отхвърля. Същото прави и Диана с поканата за танц на Салвадор – отказва да танцуват заедно.

Докато приемът се провежда, Франсиска се измъква, за да зарадва клиентите на Амбигу с едно от изпълненията на Хубавата Маргарита.

Благодарение на намесата на Салвадор, графинята на Ревентлоу се появява на приема. Но не тя е фигурата, която оказва най-голямо въздействие сред гостите. Елиса също така е заинтригувана един изненадващ гост да се появи в средата на празненството. Неочаквано посещение, което ще предизвика вълнение в къщата на Силва – Виктория Виясиерос, любовницата на Родолфо.

По време на честването на приема сред гостите има серия от болезнени откровения. Виктория най-после разбира за годежа между Родолфо и Бланка.

След представянето си в Амбигу, Франсиска открива неочакваната връзка, която бъдещият й зет Родолфо поддържа с Виктория. Никой не е какъвто изглежда.

Пролетният прием продължава да се провежда с успех в дома на сестрите Силва. Роклята в сива коприна перле, специално предназначена за графинята на Ревентлоу, започва да дава своите резултати – всички искат да им ушият рокля от перленосива коприна.

Салвадор кани Диана на вечеря, но тя му отвръща да се заеме с графинята, а нея да я остави на мира.

Родолфо разбира, че майка му шпионира Бланка и се ядосва много. Заявява на нея и на брат му да не се месят в живота им.

Ядосан от непрекъснатите унижения от страна на Елиса, Карлитос решава да се отдалечи от нея.

Бланка кани Виктория на обяд (21-и февруари)

Франсиска пее в Амбигу и се представя добре…до появата на Дон Луис в кръчмата, заради която изпада в паника.

Петра учи Селия да напише истинско любовно писмо, което е написано със сърцето, а не просто с думи.

Бланка ще се опита да обвърже Виктория с бъдещия си зет.

Дон Рикардо се появява във фабрика Силва със съдебна заповед и сестрите трябва да измислят нещо, така че чичо им да не ги открие да работят там. Ще бъде необходимо да се намери ново решение сега, така че темпото на работа, от който фабриката продължава да се нуждае, да не намалее.

Бланка е въодушевлена от обяда с Виктория за разлика от братята Лойгори. Те се изправят един срещу друг, тъй като Кристобал обвинява Родолфо, че си играе с чувствата на Бланка.

Петра е развълнувана да отиде на фестивала в компанията на Мигел, но той й казва, че не може да присъства.

Заради подарък от Херман до Адела, Каролина открива чувствата на съпруга си към най-голямата Силва.

Като решение за фабриката, Диана предлага сестрите да работят нощем, така чичо им Рикардо няма да види, че те се трудят там.

Карлитос моли София да бъде неговата приятелка … искане, което ще предизвика голям гняв в Елиса.

Родолфо иска от Бланка да спре да се вижда с брат му Кристобал (22-и февруари)

За изненада на Мигел Петра скоро си намира нов придружител за танците – Селия.

Франсиска се съгласява с определен романтичен подход на Дон Луис, въпреки че в същото време чувства нарастващо привличане към Габриел.

Братята Лойгори отново преживяват конфронтация, причинена от телефонния разговор между Кристобал и Бланка, чието съдържание Родолфо погрешно интерпретира.

Подобна конфронтация се повтаря и между Адела и Каролина, когато последната идва да върне на Силва роклята, която Херман й е бил дал преди дни.

Дон Рикардо не може да разбере как фабрика Силва може да продължи да работи по същия начин, както преди, когато сега има много по-малко работници и само една работна смяна.

Родолфо иска от Бланка да спре да се вижда с брат му Кристобал. Без аргументи тя му отказва, но после се съгласява.

Страхувайки се, че чичо й най-накрая ще разбере, че те са онези, които работят нощем и тайно, Диана решава да се обърне към дон Рикардо, за да разбере на какво се дължи възродения му интерес към икономическата ситуация на фабрика Силва.

Адела и Бланка между разума и сърцето (23-и февруари)

Неуморимото желание на Елиса да се срещне със Салвадор изглежда ще се осъществи. След като той разбира, че Диана няма чувства към него, Салвадор се съгласява да покани Елиса на вечеря.

Салвадор разбира истинското намерение на дон Рикардо, което не е друго, освен да потъне фабриката.

Както Адела, така и Бланка трябва да решат между това, което диктуват техните желания и това, което им диктува разумът, дали да продължат да се виждат съответно с Херман и Кристобал.

Франсиска получава неочаквано посещение: нейната изискана приятелка Лусия, наскоро пристигнала от Париж и веднага ще започне да прави планове да се срещне с двамата мъже, които се състезават за вниманието на Франсиска.

Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на български

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg