Шест сестри от bTV и онлайн – еп. 28, 29, 30, 31 от 06, 07, 08, 09.03.2018


Родолфо иска да скъса с Бланка, но тя се разболява (06-и март)

Срещата на сляпо, организирана от Петра, най-накрая се провежда и на нея Селия се впечатлява от братовчеда на Мигел Хоакин.

Адела се притеснява от слуховете, които започват да се разпространяват, а тя не може да направи нищо, за да ги избегне.

Не може да се избегне и болестта на Росалия. Здравето й виси на косъм и следващите няколко часа ще бъдат критични за нея.

Следващите часове са критични и за брака на Родолфо и Бланка, който само си търси претекст, за да скъса с Бланка.

Дон Рикардо притиска Салвадор, след като започва да се съмнява, че младежът може да помага на Силва за разрешаване на икономическите проблеми на фабриката. Дон Рикардо е ясен: или е с него, или е срещу него.

Заболяването поразява нов човек в къщата на Силва – Бланка.

Салвадор си открадва втора целувка от Диана (07-и март)

Всички се притесняват за здравето на Бланка.

Дон Луис урежда прослушване за Франсиска пред престижен музикален маестро.

След като обмисля как се е провалила първата му инициатива за потъването на фабрика Силва, Дон Рикардо намира друг алтернативен план, който е много по-ефективен.

Новините за Адела не са много добри, тъй като научава, че е център на много слухове в града, причинени от мистериозните букети, които тя продължава да получава.

Елиса не издържа повече и казва открито на Диана, че е влюбена в Салвадор.

Диана е уведомена от Салвадор за този унищожителен бизнес, към който иска да ги тласне Дон Рикардо: двамата ще трябва да намерят ново решение, преди да е станало твърде късно… за огорчение на Eлисa, която разбира погрешно откраднатата целувка на Диана от Салвадор, на което тя е свидетел.

Кристобал отказва да спре лечението на все по-болната Бланка, причинявайки гнева на Родолфо, който беше забранил на брат си да влиза в къщата на Силва.

Адела е на път да открие идентичността на анонимния си обожател (08-и март)

Елиса обвинява Диана, че целува Салвадор и това води до голяма конфронтация между двете сестри … битка, която ще има неочаквани последици.

Заради една кърпичка дон Рикардо е на път да открие тайната работа на сестрите Силва във фабриката. Ситуация, която ще накара Диана да премине към контраатака и най-накрая ще направи нещо срещу чичо си.

Лусия отклонява поздрава си към Франсиска, която се страхува, че нейната приятелка най-накрая е открила, че е Хубавата Маргарита. Ако Лусия знае, скоро цял Мадрид ще знае.

Тайна е все още самоличността на човека, който изпраща цветя на Адела, въпреки че този път те са придружени от загадъчно и опасно предложение.

Бланка започва да се съвзема от болестта.

Благодарение на Херман, Адела намира начин да открие самоличността на нейния анонимен почитател. Резултатът от това откритие е напълно неочакван за всички от тях.

Елиса бяга от дома си (09-и март)

Благодарение на Бернардо, сестрите Силва намират възможна правна стратегия, с която да се избегне непрекъснатото обсаждане на чичо им Дон Рикардо в семейната фабрика.

Бланка вече се чувства по-добре и пита Родолфо дали я обича.

Друга от тайните около сестрите Силва е истинската самоличност на Хубавата Маргарита, която Франсиска ще защитава с любопитна хитрост, предложена от Габриел, с която ще се опита да обърка нарастващите съмнения у приятелката й Лусия.

Адела праща писмо по куриера до тайния си обожател, в което пише да спре да й изпраща цветя. А тайният обожател се оказва Каролина, чиято цел е била да навреди на Адела.

Петра убеждава Селия да излезнат по двойки – тя със съпруга си Мигел, а госпожицата с Хоакин.

Дон Рикардо се среща с Бернардо като представител на сестрите Силва, но не стигат до никакво споразумение. Затова не им остава нищо друго, освен да отидат на съд.

В края на деня ще дойде неочаквана изненада, за да наруши мира в къщата на Силва. Една от сестрите е изчезнала.

Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на български

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg