Шиниъд О’Конър в София: ДА на самовара, НЕ на сандвичите


Sinead OConnor пристига в София на 21 юни- ден преди концерта си!

Изпълнителката на Nothing Compares To U ще разгледа София!

Скандалната ирландка Sinead OConnor ще пристигне у нас ден преди концерта й в зала 1 на НДК на 22 юни (сряда) от 20:00 часа. Тя ще бъде придружена от  съпруга си- Стийв Куини и още седем музиканта.

Акустичното шоу, което е  подготвила звездата изисква прецизна техника и озвучаване, като изпълнителите ще свирят на китари, пиано и акордеон.

Освен световно известния хит “Nothing compares to you”, българските почитатели на Sinead OConnor ще имат възможността да чуят както всички страхотни хитове от богатата дискография на певицата, така и песни от новия албум „Home”.

Станала световно известна не само с прекрасния си глас, но и със своята бунтарска натура, Sinead OConnor, която обръсна главата си и скъса в ефир снимката на папата, със сигурност приятно ще изненада българските си почитатели. Концертът й в София е първият от европейското турне и очакванията както на публиката, така и на самата нея са големи. Акустичното шоу в зала 1 на  НДК ще бъде ретроспекция на цялото творчество на певицата.

Sinead и съпругът й Стийв Куини ще отседнат в София в луксозен апартамент в петзвезден хотел. Ако имат време, планират да се разходят из столицата.

Изискванията към храната по време на престоя на звездата в България е тя да бъде здравословна, съставена от много плодове и зеленчуци. Изрично е подчертано, че косумирането на бърза храна е абсолютно недопустимо. Към специалната вечеря напитката ще е бутилка Совиньон.

В своята гримьорна, Sinead OConnor държи да има приглушена светлина само от свещи, голям самовар с билкови чайове, корени от джинджифил и лайм лимони.

Билети за концерта на SINEAD OCONNOR на цени от 40 до 80 лв. все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори

 
По темата: