Шок! Виктор Николаев и Анна Цолова водят по Нова!

Водещите Анна Цолова и Виктор Николаев се присъединяват към екипа на Нова ТВ

От септември популярната двойка ТВ водещи Анна Цолова и Виктор Николаев вече ще бъде част от семейството на Нова ТВ, съобщават от медията. Един от най-успешните телевизионни тандеми ще води ново публицистично предаване в ефира на Нова.

Най-вероятно става дума за сутрешния блок на Нова телевизия, който в момента е в ръцете на Христо Калоферов и Мира Иванова, научи „Труд“. Повече информация и подробности очаквайте съвсем скоро.

За последно двамата пожънаха фурор с екслузивното отразяване на протестите в София. При последния голям сблъсък, когато белият автобус с депутати се опитваше да се „измъкне“ от парламента, се получи нещо странно.

Анна Цолова и Виктор Николаев единствени направиха включване от малките часове на нощта. Тогава репортерка на bTV, по молба на водещите, многократно се опита да обясни какво се е случило около сградата на парламента. Винаги, когато репортерката се опитваше да каже, че полиция е употребила насилие срещу жени, нейните думи заглъхваха.

Няколко дни след тази случка двамата водещи Анна Цолова и Виктор Николаев непредвидено излязоха в „лятна отпуска“. За да се стигне до днешната новина. 

Около час по-късно последва следното съобщение от пиар щаба на bTV:

Днес екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на „Тази сутрин” Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия.

През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло.

Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм!

Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!

**

Същото съобщение бе публикувано и в сайта на bTV, без възможност за даване на оценки или коментари от страна на зрителите. Дали това е знак за цензура и предстоящо „смекчаване“ на сутрешния блок предстои да разберем.

Източници на „Труд“ разказаха, че по-рано през деня Цолова и Николаев са били видени да излизат от среща с шефката на Би Ти Ви Вики Политова. Явно те не са се разбрали, защото часове след тази среща стана ясно, че се местят при конкуренцията.

Възможно е да ги последват и някои от продуцентите на „Тази сутрин“.

Понеже напускането на Ани и Виктор станало съвсем ненадейно, все още не е ясно кой ще ги замести в студиото на сутрешния блок на Би Ти Ви.

От телевизията обмислят дали да не „откраднат“ на свой ред някои от лицата на новините на Нова телевизия, твърди вестник „Труд“.