Шокиращи кандидати за Big Brother Family обраха точките в Пловдив!

Интересни семейства дойдоха на кастинга на Big brother family в Пловдив въпреки нечовешкия студ…

Двойки с разлика във възрастта над 30 години се явиха на кастинга на Big brother family в Пловдив. Въпреки нечовешкия студ и снега, стотици семейства от цяла Южна България дойдоха в хотел „Тримонциум” с надеждата да попаднат в най-успешния телевизионен риалити формат, който започва тази пролет по „Нова телевизия”.

Сред мераклиите бяха 62-годишен тираджия и 29-годишната му румънска съпруга, заедно с тяхното пеленаче. Боклукчия-коцкар призна, че не обича законната си жена и е готов да й изневери, а 62-годишна лекарка скромно обяви съпруга за гений заради направеното от него изобретение.

Двойка младежи от Карлово шашнаха журито с ниското си телесно тегло. Шокът  на един от членовете на комисията беше толкова силен, че предизвикаха въпроси от рода на „Ти какво яде вчера?” и „Колко филийки хляб изяде?” и „Сигурен ли си, че си ял?”…

Сред миналите на кастинга писатели, поети, актьори, музиканти, спортисти и хора с не толкова артистични професии имаше и един, заявил, че притежава богатство от 15 милиона състояние, както и друг – с 200 000 лв. месечен доход…

Две лесбийки с брак в чужбина бяха първите хомосексуалисти, осмелили са да се явяват на кастинга. И във втория по големина град, както и в Бургас, не липсваха фенове на Биг брадър, които подписват брак само за да влязат в шоуто. В случая това направи една от най-ексцентричните на външен вид двойки…

Наградата за ексцентрично поведение обаче отнесе една … тройка – жена с двама мъже. Тримата имат общо жилище и спят в едно легло. Жената, по думите й, има влечение само към единия от двамата мъже и прави секс само с него, но в момента е бременна от трети. Другият мъж призна, че си пада и по жени, и по представители на собствения си пол.

За съжаление, тези колоритни екземпляри не отговарят на условията за участие в Big brother family – да имат брак или общо дете, поради което бяха дисквалифицирани.

Любопитна беше и появата на гробар, който се яви пред комисията, обут в гумени ботуши с полепнала по тях кал. Семейство между българка и циганин пък учуди с историята, в която родителите и роднините на момчето смятали, че девойката не е от сой и не е достойна за него, противно на обичайната практика българите да отхвърлят ромите.

Подобно на Бургас, и в Пловдив липсваха хората от селата и малките градове. Журито разкри, че в града на тепетата не е срещнало нито един наистина красив мъж, за разлика от представителките на нежния пол, сред които имаше много привлекателни жени и момичета.

Две нови игри бяха приложени в Пловдив. „Това се наложи заради големия брой кандидат-съквартиранти и желанието ни да бъдем по-прецизни в избора на типажи, както и да сме сигурни, че не грешим в този избор”, обясни главният психолог на формата Ани Владимирова.

Известният в близкото минало като Хисарския поп изпълнител беше единственият сред дошлите на кастинга, успял да изправи комисията на крака и да я накара да играе игра по негови правила. Тази размяна на ролите беше най-непринудено поднесената доза свежест, която в буквален смисъл накара препитващите да паднат от смях. Самият музикант има намерение да влезе в къщата и да постави рекорд на Гинес…

***

Дали пловдивчанин ще вземе 200 000 лв., апартамент в центъра на столицата и нов семеен автомобил, ще разберем през пролетта по „Нова телевизия”. До тогава основните кастинги продължават. Предстоят Варна – 29, 30 и 31 януари, хотел „Черно море”, от 9:00 ч., и София – 5, 6 и 7 февруари,  хотел „Радисън”, от 9:00 ч. Всички желаещи трябва да носят документи, удостоверяващи семейното им положение – свидетелство за граждански брак или акт за раждане на общо дете.

Начин за записване има и през сайта www.bigbrother.bg. Друг метод за намиране на двойки и семейства, интересни за предаването, ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати. Всеки може да се включи в кастинг екипа и да даде своето мнение и препоръка за това какви двойки и семейства иска да гледа по телевизията. Ако някой мисли, че семейството на негови приятели е идеалният участник за Big Brother Family, може да го препоръча, като изпрати техни координати до екипа на предаването на адрес: casting@bigbrother.bg.

Участниците от Пловдив – 131 снимки:

plovdiv_uchastnici

Хисарският поп – 30 снимки:

hisarskiqt_pop

Жури, екип – 13 снимки:

juri_ekip_bb

Детски кът – 8 снимки:

detski_kyt