Шоуто на Азис пада от екран – скандално гостуване в „Нова“!

От средата на януари „Вечерното шоу на Азис” няма да бъде част от програмата на PRO.BG; Мария Силвестър отива при Иван и Андрей

Днес, 14 януари /четвъртък/ 2010г. телевизия PRO.BG ще излъчи последното издание на предаването „Вечерното шоу на Азис”. То бе част от програмната схема на медиата в продължение на 2 г. За този период на дивана в студиото на Васко седнаха едни от най-интересните и известни лица в България, както и някои от най-ярките световни звезди. Зрителите на шоуто станаха свидетели на най-истинските, най-забавните и най-тъжните истории на обикновени хора и обществено значими личности.

„Работата с целия екип на Old School беше изключително удоволствие за нас. За съжаление чисто финансови причини стоят в основата на взетото от нас решение предаването да слезе от екран. Пожелаваме на Васко и екипа успех в бъдещите им начинания.

И тъй като предаването има много верни зрители, PRO.BG ще подготви специално за тях селекция от най-добрите и интересни издания на шоуто, които ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 23:15ч. Що се отнася до програмата на PRO.BG, медиата ще продължи да предлага интересни програми на своите зрители” – коментира програмният директор на PRO.BG Лилиaна Славова.

В последното издание на шоуто гости на Азис ще бъдат музиканта Дани Милев, новинарката Деси Бакърджиева, Поли Генова и Мариела Петрова. Днес ще бъде показан и големият финал на „Битката на градовете”, в който сили ще премерят София и Варна, а наградата е уикенд за целия отбор в Банско.

Тази вечер в „Шоуто на Иван и Андрей“ ще гостува именно водещият със свалено предаване – Азис!

Няма човек , който да  не  е чувал за Азис и неговите песни!

Невероятният, провокативен и нестандартен певец ще изненада зрителите на Нова телевизия отново с различна и бляскава визия!

Довечера той ще представи и новата си песен, а Иван и Андрей отново ще задават любопитни въпроси, не само около творчеството му, но и  за личния му живот!

Изпълнителят на едни от най- големите хитове в поп-фолка е заснел и нова, имиджова фотосесия за списание  „Coiffure Beauty“, част от която ще видите в шоуто довечера!

Звездата Азис ще бъде в пълния си блясък и в предаването, с дръзка визия и нов стайлинг!

Това се вижда и от ексклузивната снимка, която до сега не е публикувана никъде !
Гледайте тази вечер от 22:00 часа  по Нова телевизия!

Мария Силвестър – еск-кадър от Шоуто на Азис, се присъединява към екипа на Иван и Андрей !

След участието си в  танцувалното шоу „VIP Dance„, нестандартната и провокативна Мария получи покана от „Шоуто на Иван и Андрей“ се присъедини към екипа им.

Както знаем, нейната половинка  в танците  Боби Турбото, също участва в продукцията на Иван и Андрей. Преди време, Мария Силвестър се изявяваше и във Вечерното шу на Азис.

Боби и Мария – най-обичаната и забавна двойка от екрана  бяха сред финалистите във „VIP Dance„.

Може би съвсем скоро  двамата отново ще се съберат и ще видим как се справят в екип като актьори.