Щъркелът ли носи рапърите? Не, поп-фолк певиците!

Синът на Татяна смело върви по стъпките на майка си!

Много емоции, работа и хубави преживявания донесоха последните няколко дни на Татяна. Пролетта е сезонът, който певицата определя като най-енергичен и силен за себе си и сега го доказва за пореден път. След завръщането си от САЩ, Татяна работи усилено върху новата си песен, която е по музика на Оцко, и която всички почитатели очакват с нетърпение.

И този път, относно текста и посланието на песента, певицата се довери на мнението на сина си Атанас, който е истински критерий за това дали дадено парче ще се хареса и на по-младата аудитория. Татяна неведнъж е споделяла впечатленията си от неговия музикален усет, а преди няколко дни, на рождения си ден, тийнейджърът се изяви като истински рапър.

Татяна бe силно впечатлена от умението му да забавлява приятелите си и смело да рапира на микрофона. Със сигурност занапред можем да очакваме и някакъв съвместен проект между Татяна и сина й, а дотогава Наско си пожелава отлично представяне на предстоящите за него изпити и един страхотен хит за красивата си майка.

Това, което звездата на Планета“ТВ обеща още e, че съвсем скоро новата песен ще бъде факт, за радост на многобройните й почитатели.

Инфо: Planeta.TV, снимки: личен архив

 
По темата: