Щастието в брака зависи от датата на сватбата?

„Преди обед“ – 10 ноември:

Този четвъртък репортерът Ралица Стефанова ще разкаже на зрителите на bTV защо исторически находки гният в село Червен Брег. Местните хора газят в ценности от три епохи, за които държавата нехае. Защо ценните артефакти са оставени на произвола на съдбата – екипът ще потърси гледната точка на жителите на дупнишкото село и отговор от министерството на културата.

Във втората част на предаването зрителите на bTV ще разберат как бракът може да е дълъг и щастлив, ако изберем правилната дата. В студиото ще гостува младо семейство, сключило брак на 07.07.2007 г. Те ще споделят своите суеверия, свързани с избора на дата и дали бракът им е по-успешен вследствие на техния избор.

Елена Розберг ще потърси отговор на все по-актуалния въпрос какво ще се случи след 11.11.2011-а – ще се промени ли човешкото ДНК, ще се случват ли паранормални неща и ще се раждат ли повече деца индиго? По темата ще гостува експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова-Иванова, според която от тази дата се очаква сериозен енергиен скок, след който хората ще станат по-сензитивни.

В рубриката „Лично” екипът на „Преди обед” ще представи най-горещия ерген в Европа. Зрителите на bTV ще видят ексклузивно интервю на Георги Тошев с един от най-известните плувци в света – секссимвола на Италия Леонардо Тумиото.

Гледай видео запис от предаването онлайн