Ще изпапка ли лъвът Иван и Андрей? Гостува и певицата Емануела!

В седмицата 9 – 13 май в „Шоуто на Иван и Андрей” очаквайте:

На 9 май ( понеделник) в „Шоуто на Иван и Андрей” ще гостува певицата на всички времена –  Петя Буюклиева заедно със сина си Тони. Двамата ще забавляват с песни зрителите на вечерното предаване.

Очаквайте още ексклузивното участие на Иван и Андрей, директно от клетката на лъва. Въпреки че Андрей има фобия от котки, той събра смелост да се срещне отблизо с едно от най-големите котета в животинския свят.

Не пропускайте и как Супер Бианка стана първата жена влязла в сферата на смъртта с трима моториста, заради загубен бас.

На какво още са готови Иван и Андрей? Защо и как двамата шоумени и Супер Бианка се осмелиха на подобно изпитание, вижте на 9 май ( понеделник) от 22:00 по Нова ТВ!

Видео запис от предаването

На 10 май ( вторник) Иван и Андрей ще направят семейно интервю с много снимки и забавни истории със спортистката Мария Гроздева, съпруга й и трите им деца. Очаквайте и любовната приказка на Бианка и нейния възлюбен индийски шейх – Георги, които ще разкажат как се сгодиха и как Бианка си представя перфектната сватба със своя принц.

Видео запис от предаването

На 11 май ( сряда) е вечер за забавния сериал „Всички обичат Иван и Андрей”. Очаквайте и продължението на любовната приказка на Бианка и нейния възлюбен – Георги. По случай празника на Плевен Люси Дяковска, родом от там, заедно с група „ТЕ” ще изпълнят на живо известни световни и български парчета.

Видео запис от предаването

На 12 май ( четвъртък) в „Шоуто на Иван и Андрей” ще гостува Емануела, която ще сподели подробности около предстоящата й сватба. Певицата ще изпълни парчето си  „Преди употреба прочети листовката”. Двамата шоумени ще бъдат в компанията и на няколко участнички от конкурса „Мис естествен бюст” с жури „Мис Силикон” Гергана Райчевска.

Видео запис от предаването

„Шоуто на Иван и Андрей”  – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !