Ще откачите на трио Карамел – MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=iNv4o0cn-7c

Потърси MP3

В неочаквана ситуация попаднаха Карина, Ивайла и Никол. Наложи се карамелките да делят един мъж. Но вместо те да спорят за него, той се бори за тяхното внимание и благоразположение. Не, това не е клюка, а малка част от най-новия видеоклип на трио Caramel. Първият сингъл на трите момичета за годината е озаглавен „Ще откачите“ и вече се излъчва в ефира на Фен ТВ.

Провокация и сексапил – двете думи, които описват най-новия проект на Caramel. „Когато искам нещо – искам го секстремно“ – това е само част от горещия текст на парчето. Видеото е цветно, секси и заредено с много настроение. „Да си говорим за мъже, какво в жените ги влече“ пеят надеждите на Ара мюзик, а в клипа са по-съблазнителни от всякога. В една от най-горещите сцени момичетата принасят в жертва мъж и си хапват плодове от голото му тяло. Карамелките са свободолюбиви, не се подчиняват на правила, а налагат свои – всеки попада под тяхното влияние. Карина, Ивайла и Никол се наслаждават на покорството на своя „улов“ и се отдават на страстта и властта си над него.

Трио Caramel представя динамична, поразително заразна мелодия, с повече от провокативен и актуален текст, която има всички предпоставки да се превърне в хит. Режисьор на видеото е Николай Скерлев.

„Щастливи сме да ви представим нашия най-нов проект. За нас той е един от най-важните до момента, защото всички работихме много и с огромно желание! Надяваме се да сте усетили настроението, което носи, защото музиката не мисли, а въплъщава мисъл. Благодарим най-вече на г-н Viktor Kasamov и целия екип на Ара Мюзик затова, че са плътно до нас, вярват с нас и ни подкрепят! Благодарим на едно специално момиче Новачева М., която на снимките беше заедно с нас през цялото време и беше причината за усмивките на лицата ни! Благодарим на Mihail Burgudzhiev, че вложи цялото си сърце в работата си! Благодарим на всички, взели участие в този проект – всички дадоха най-доброто от себе си, за да се случи това по най-добрия начин! Вие сте страхотни!
Благодарим на хората зад кадър, но именно заради тях се случи всичко!
Музика и аранжимент : Iordanis Agapitos – Ιορδάνης Αγαπητός и Dido Kalpakov
Режисьор : Николай Скерлев
Текст : Мариета Ангелова
Стил : Iva Atanasova
Коса : Evelina Kovacheva
Грим : Ceco Andreev
Отново благодарим на всички !!! Вие сте повече от страхотни.
Надяваме се да ви хареса! Приятно гледане!“

С тези думи самото трио обявява проекта във Фейсбук.

 
По темата: ,