Ще паднеш, като видиш новата визия на айдъла Стоян

„Леден“ излиза до средата на юни – Стоян вече е рокаджия!

Маги Халваджиян засне видеоклип на новото парче на Стоян Петров „Леден”. Убийствената балада в стил Линкин парк бе снимана в пустинна местност край Сливница, близо до София. Това е първият музикален клип, за чиито снимки е използвана кинаджийската супер камера „Фантом”, щракаща по 1000 кадъра в секунда.

ТВ гуруто пък, чиято е и идеята за клипа, режисира  лично музикален проект  на роден изпълнител от доста време насам. Красива визия, динамика и страст се преплитат със страхотното изпълнение на Стоян. Кулминацията е взрив на автомобил, заснет в каданс.

Стоян е с изцяло променена визия, благодарение на стилистката си Ива Филипова. Той носи кубинки, шотландска пола, а вратът и ръцете му са татуирани специално за случая в стил пънк.

Песента „Леден” е по музика на един от композиторите на култовата група „Линкин парк”, а текстът е на нашумялата Гери Турийска.

За модерния саунд, в който са вкарани и елементи на аренби, е „виновен” аранжьорът Светльо Къслев.

Леден” се явява своеобразно идейно продължение на парчето „Да продължим”, реализирано преди няколко месеца. Оттук нататък певецът се зарича да работи в по-твърд музикален стил.

 
По темата: