Ще се кандидатира ли пак за кмет Софиянски? – „Бодилник“

„Бодилник“ по ТВ7, 19 май: „Гореща точка“ гостува на Хасково

На 19 май след 8:00 часа започва „Гореща точка“, на живо от град Хасково, пред парк-хотел „Европа“. Какво е направила държавата за последните десет години за града? Това е въпросът, чийто отговор ще потърси Николай Бареков от народните представители – Иван Петров от ГЕРБ, Трендафил Райков от „Атака“, Гюнер Сербест от ДПС, Иван Станчев от БСП, Димо Стоянов от СДС и Румен Данев – областен управител на Хасково.

Всички граждани на Хасково са поканени на обществения диспут и могат да изкажат своята гражданска позиция на живо от 8:00 до 9:00 часа утре сутрин.

В четвъртък в „Бодилник“ очаквайте още:

ЗАКРИВАТ ПОЩЕНСКИ СТАНЦИИ

След 7:00 – какво ще се случи с пощенските станции в малките населени места и ще останат ли жителите им без връзка със света? С коментар по темата ще чуем председателя на КРС – Веселин Божков. Ще отидем и на гости в село Кошарево, за да видим какви са там настроенията от готвените закривания.

НАДПРЕВАРАТА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ЗАПОЧНА

Ще се кандидатира ли за четвърти мандат за кмет на София лидерът на Съюз на свободни демократи Стефан Софиянски – гост в студиото на „Бодилник“ след 7:30.

СЛАДКИ ПРИКАЗКИ

След 9:00 в „Сладки приказки“ с Жана

Защо певицата Цветелина отваря фабрика за мечтатели? След 9:00 в „Сладки приказки“ с Жана гостува чаровната изпълнителка.

Видео запис от предаването