Ще се разкрасявам с чер хайвер във VIP Brother!

ВИП претенциите надминават очакванията на продуцентите

Био продукти и пилон за танцьорки сред прищевките на участниците    

До старта на новия сезон на най-очакваното риалити шоу в телевизионния ефир VIP Brother остават броени дни и продуцентите са заети да задоволяват ВИП изискванията на звездите, които ще влезнат в Къщата. Желанията на виповете варират от скъпи храни, маркови продукти и луксозна козметика до изисквания за вътрешния дизайн на Къщата – басейн, сауна и фитнес кът.

Звездите държат на своята програма, която започва още със закуската от овесени ядки, обезмаслени млечни продукти и прясно изцеден сок от грейпфрут. Сутрешното кафе ще е задължителна част от събуждането на съквартирантите. Специална марка кофеинова напитка е сред основните изисквания на една от засуканите бъдещи съквартирантки,  която не пие друго сутрин и изисква продуцентите да осигурят достатъчни количества от нея. Друга ВИП дама държи още повече на храната, която ще й осигурят в Къщата, защото си прави разкрасителни маски от продуктите, които яде. Био продуктите и здравословният режим на хранене са приоритет не само за жените в Къщата, но и на някои господа, които също така стриктно се грижат за външния си вид. Част от бъдещите Съквартиранти са дали списък с марки био продукти, които очакват да им бъдат осигурени в Къщата, а една от дамите използва черен хайвер не само за ядене, но и като част от разкрасителните си процедури всяка седмица.

Зрителите ще станат свидетели и на практикуването на нестандартни спортове през сезона и ще се радват на изваяните тела на родни мачовци. Фитнес залата в Къщата е едно от първите изисквания, които продуцентите е трябвало да задоволят, за да угодят на някои випове, но има желание и за помощение за самостоятелни тренировки по бойни спортове и йога. Нестандартно е било изискването и за пилон с танцьорки, които да повдигат настроението на съквартирантите. За вечерните партита участниците искат да има марков алкохол, който върви задължително с любимите пури на Кастро. Един от мъжете пък не пие друго освен отлежало поне 12 години уиски. Звездите, които са почитатели на източните философии и здравословния живот, очакват да давят напрежението си в огромните количества шоколад.

Освен храната и забавлянията продуцентите са се сблъскали и с други странни желания. Млад симпатяга от родния елит, който не се разделя със скъпото си куче е пожелал да влезе само ако дребосъкът е с него.  Без да се срамува от изискванията си друга дама пък е отказала да застане пред камерите без грим и прическа, затова тя иска Къщата да се превръща в център за красота всяка сутрин специално за нея. 

VIP Brother 2012 стартира на 16 септември от 20:00 часа по Нова телевизия

 
По темата: ,