„Ще живеем вечно“ на Donna, Pavell & Venci Venc’ – видео премиера

Virginia Records и Flashmedia представят новата песен на Donna ft. Pavell & Venci Venc’ – „Ще живеем вечно“.

Посланието на текста е човек да следва собствените си мечти, а не стереотипи насадени от екрана.

Музика и аранжимент: Pavell;
Текст: Pavell & Venci Venc’;
Продуцент: Атанас Лозанов Nasix;
Снимачен екип: Добромир Николов, Йонко Балевски, Ангел Пешков и Константин Жеков;
Режисьор на монтажа: Александър Марков – Ann.Di;
Специални визуални ефекти: Христо Колев – Sane

DONNA представя нов сингъл и видеоклип с участието на един от най-актуалните хип-хоп тандеми PAVELL & VENCI VENC’.

Песента се нарича „Ще живеем вечно”, а във видето освен тримата артисти, се появяват и лицата на техните музикални вдъхновители – Боб Марли, 2Pac, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Еминем, както и на легендарни личности-символи като Васил Левски, Нелсън Мандела и Мохамед Али

Атрактивната изпълнителка Donna, която заяви своя талант още в първия сезон на X Factor, като част от дамската формация Suga Мammaпредстави новия си сингъл и видеоклип към него “Ще живеем вечно”. Това е първата колаборация на младата изпълнителка с едни от най-актуалните имена от българската хип-хоп сцена – Pavell & Venci Venc’. Pavell & Venci Venc имат вече доста проекти зад гърба си, но спечелиха вниманието на феновете си най-вече с парчето си „Батман” и участието си в един от хитовете на миналата година „Знаеш ли кой видях?“ заедно с Ангел и Моисей, и музикалния продуцент Dexter.

Павел Николов – Pavell е автор на музиката, аранжимента и текста на песента „Ще живеем вечно”. Видеото е продукция на новата, но вече агресивно налагаща се мултимедийна компания Flashmedia в партньорство с Вирджиния Рекърдс.

В клипа артистите Donna, Pavell & Venci Venc’ отдават респект към вдъхновителите си и към легендарни личности, които ще живеят вечно в паметта на хората. Те паказват своето уважение и държат портретите на колоси в музиката като Боб Марли, 2Pac, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън и Еминем, както и на хора – символи като Васил Левски, Нелсън Мандела и Мохамед Али.

Стилното видео е снимано в White Place Studio, както и на красиви арт локации, изрисувани от креативния графити екип One For All Ideas. Специалната роля на бъдещата вълна в изкуството е поверена на трима талантливи тийнейджъри на 14 години – Габриела, Калоян и Ирник. Красивата женска фигура, изрисувана от калиграфа Николай Петров, е на модела Йоана Карастоянова.

В екипа на видеото са Добри Николов, Йонко Балевски, Ангел Пешков и Константин Жеков. Режисьор на монтажа е Александър Марков – Ann.DI, а специалните ефекти са дело на Христо Колев – Sane. Продуцент и креативен директор на “Ще живеем вечно” е Атанас Лозанов Nasix. Стайлингът е на Pause Jeans, а гримът и прическите – на Марио Костовски.

Артистите Donna и Pavell & Venci Venc’, между които се създаде истинско приятелство покрай проекта „Ще живеем вечно”, обмислят да работят заедно и в бъдеще.

 
По темата: