„Щипка сол“ по bTV – готвим по скайп със Силвена Роу!

Остават броени седмици до старта на есенния сезон на bTV, който ще изненада зрителите с цели 5 нови праймтаймови предавания!

Един от гвоздеите в програмата е кулинарното шоу „Щипка сол” със световноизвестния топ-готвач Силвена Роу.

За първи път в националния ефир зрителите реално ще участват предаването със собствените си кулинарни умения. Всеки любител на добрия вкус ще може да покаже на какво е способен в кухнята чрез директна Skype връзка в ефир. Силвена ще наблюдава любителите готвачи от студиото си, в което ще й гостуват любими лица от публичното пространство.

Във всяко издание на „Щипка сол” зрителите ще трябва да приготвят тристепенно меню за четирима. В добрата компания на своя гост и публиката Силвена Роу ще показва интересни и полезни трикове, които улесняват приготвянето на ястията.

Рецептите ще бъдат предварително публикувани онлайн, а крайният резултат от тях гарантирано ще носи удовлетворение с идеалната комбинация между лесно изпълнение и истинска оригиналност.

„Щипка сол” ще покаже на зрителите как да се забавляват докато приготвят перфектната вечеря за своите приятели, използвайки само продукти, достъпни във всеки супермаркет.

 
По темата: ,