Щурците и ДесиСлава пеят в новото „В неделя с…“ на Камен Во.!

Промяната е темата на първото предаване  „В неделя с…” Камен Воденичаров

На живо, от 3 октомври и с нова концепция

Камен Воденичаров е новият водещ на предаването „В неделя с…”, което се завръща на екран на 3 октомври, неделя, от 11 до 14:30 ч. с нова концепция. Досегашният водещ Димитър Цонев остава в обществената телевизия  като отговорен редактор на предаването.

В първата част предаването „В неделя с…” ще търси събитията, белязани с положителен и отрицателен знак. Ще се пътува напред или назад във времето с помощта на „Машина на времето”. Ще бъдат използвани всички изразни средства – музика, песен, танц, облекло, предмети, исторически събития, политическа обстановка, картина, филм. Ще се потърси какво положително или отрицателно се е случило през 1966 г. Гости ще бъдат Петър Цанков от Щурците и Иван Вуцов. Музикантът Петър Цанков ще разкаже как беше избрано името на групата Щурците и как Бийтълс и „бръмбарите“ объркаха плановете им, какъв е бил съставът на групата през 66-та година и какви са били хонорарите по онова време.

Във втората част темата е промяната. Ще бъдат представени различни позиции по актуални теми и  гледната точка на известни личности, музиканти, актьори и обикновени българи. Гости ще бъдат Явор Гърдев, Влади Люцканов, Боряна Сечанова, за да  дискутират  какво ще промени театралната реформа. ДесиСлава ще разаже лесно ли се променя вече изграден имидж. Профилът на новия политик ще щрихира Любен Дилов – син. А  министър Сергей Игнатов ще разкрие как боксът и египтологията му помагат в министерството на образованието.

Камен Воденичаров е продуцент, телевизионен водещ, актьор и певец. Участва в създаването на Студентска програма „Ку-Ку“ през 1990 г. и телевизионното предаване „Каналето“ през 1995г. Също така е един от учредителите на продуцентските къщи “АРТ Медия” и “GG bG Еntertainment”, с които продължава развитието на “Каналето” през новото хилядолетие. Продуцира поредицата концерти “Каналето и приятели” с участието на много популярни български изпълнители.

Камен участва в създаването, изграждането и утвърждаването на първата българска музикална телевизия Телевизия ММ. В началото на 2007 г., след оттеглянето си от управлението в Телевизия ММ,  студиото на Камен Воденичаров възобновява своята независима продуцентска дейност.

През последните години Воденичаров участва в проектите „Сървайвър БГ”(2007) „Пей с мен“ (2008), „Балкански музикални награди“ (2010) и „Камен Во Umplugged концерт“ (2010).