Сидеров стреля предупредителни залпове към ГЕРБ!

Волен Сидеров: Ще има политическа дестабилизация, ако Бойко стане президент!

„Ще има сериозен катаклизъм, ако Бойко Борисов стане президент и ще наблюдаваме пропукване във властта“, заяви Волен Сидеров, лидер на Атака, в „Гореща точка“ на TV7.

Сидеров изказа своите опасения, че евентуалната промяна в поста на Борисов ще доведе до повече стабилност и продължаване на реформите. „Отваря се път за дестабилизация, ако Борисов стане президент“, подчерта лидерът на Атака. Според него това може да доведе и до предсрочни избори идната пролет.

Той разкритикува и отлагането на окончателното обяване на кандидата на ГЕРБ за през август. Сидеров подчерта обаче, че който и да е кандидатът на ГЕРБ, той няма да оттегли кандидатурата си за президент.

„Това политическо свръхсамочувствие и за местните избори ще изиграе лоша шега на ГЕРБ“, коментира още Сидеров. Така, според него, се дава възможност на БСП да пробие в кметските избори – нещо, което ще бъде представено като успешно завръщане на левицата.

Волен Сидеров разказа в ефира на TV7 и за провала на традиционното литийно шествие в Зографския манастир в Атон на Гергьовден. Той обвини за това гръцки монаси от Атон, които присъствали на литургията в манастира.

Сидеров призова вицепремиера Симеон Дянков да възстанови субсидията за Зографския манастир, която била спряна от финансовото ведомство още през 2009 г.

Цялото интервю може да видите тук:

http://tv7.bg/bodilnik/news/325822.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/325832.html