Сидхарт Шукла и Пратюша Банерджи от „Малката булка“ – кои са те?

Актьорите в индийския сериал на Нова „Малката булка” съотборници по крикет 

В реалния живот Сидхарт Шукла е фен на интериорния дизайн, а Пратюша Банерджи – активистка срещу насилието

На 7-ми април зрителите на Нова ще ги видят като Шив и Ананди – две деца, принудени от индийската традиция да сключат брак, когато са само на 8 години. Най-новият индийски сериал на Нова ще дебютира с нов час на излъчване – поредицата ще пренася зрителите в света на Индия всеки делничен ден от 13.30 ч., а нейната премиера ще доведе и до още една промяна – от 7-ми април „Мелодия на сърцето” ще бъде с двучасов епизод – от 14.00 до 16.00 ч.

Като възрастни, в ролите на Шив и Ананди се превъплъщават двама от най-популярните индийски актьори – Сидхарт Шукла и Пратюша Банерджи. Освен с участието си в едни от най-популярните риалити формати, двамата са интересни с хобитата си, новите предизвикателства и дори страстите в крикета.

34-годишният Сидхарт Шукла започва кариерата си като модел – през 2005 г. печели титлата Best Model of the World в Турция, а след нея следват участия в телевизионни реклами и първи стъпки в актьорството. Сидхарт е известен и със здравословния начин на живот, който води – ставане рано сутрин, редовни тренировки и вегетариантски хранителен режим са сред причините, поради които е един от най-харесваните мъже в Индия. В свободното си време не крие, че се увлича по мода и е истински фен на интериорния дизайн. Спортът също не му е чужд – Сидхарт спортува активно още от ученическите си години, когато играе тенис на маса и футбол.

Най-новото предизвикателство, пред което се изправя екранната му партньорка Пратюша Банерджи, пък е участието в предаването „Индия отвръща на удара” /Savdhaan India – India Fights Back/. Форматът разкрива борбата на Индия срещу престъпността, представяйки действителни житейски истории и лица, станали жертва на насилие. Въпреки сериозната тема, Банерджи с удоволствие се съгласява да стане водещ на формата и дори го определя като „най-добрата възможност, която е имала”. Актрисата е лице на тази част от предаването, посветена на насилието върху жени и опитите им да се преборят с него. Банерджи участва в индийския Dancing Stars, но отпада заради здравословни проблеми. След това влиза в седмия сезон на Big Brother, където отново не успява да стигне до финала.

Последната новина около двамата актьори е, че в момента те са… съотборници по крикет. Двамата участват в най-популярното събитие в страната – традиционната Лига по крикет /Box Cricket League/, която тече в момента (от 23 март до 6 април). В нея 60 звезди от индийския шоубизнес се разделят на отбори и застават един срещу друг. Пратюша и Сидхарт са от един отбор, а Пратюша дори е в ролята на посланик на тима. Крикетът е един от най-популярните спортове в свещената страна – не случайно най-високото крикет игрище в света е именно в Индия. Ежегодно лигата по крикет събира най-известните имена в Индия и се превръща в едно от най-значимите събития.

„Малката булка” – премиера, 7 април, всеки делничен ден от 13.30 ч. по Нова