„Сигнал“ пробиват път на Б.Т.Р. и Румънеца и Енчев в „Албена“

Две рок вечери със „Сигнал” в Албена

Ръководството на комплекса готви нов концерт-подарък за рождения ден на „Албена”

Концерт под открито небе на рок легендите от „Сигнал” разтърси нощния живот в курортен комплекс „Албена” тази седмица. На огромна сцена пред елитния хотел „Добруджа” Данчо Караджов и компания изпълниха вечните си хитове за гостите на перлата на българското Черноморие и развълнуваха над 2000 почитатели, които запяха заедно с тях.

Водещ на концерта беше завеждащият сектор „Култура и музика” Теди Джорджо. Той представи 12-годишната варненка Косара, която достойно подгря публиката. Косара е една от най-новите музикални открития на България и преди седмица се завърна от Холивуд със златен медал от олимпиада по сценични изкуства.

Следващата вечер партито със „Сигнал” и Теди Джорджо се премести в луксозния нощен бар на петзвездния хотел „Фламинго Гранд”, където музикантите заложиха на познатото си рок звучене, придружено с много китарни соло импровизации, а почитателите отново запяха в препълнения клуб.

Нови вълнуващи рок срещи очакват почиващите в Албена. С два концерта на 20 и 21 август ще ги зарадват група Б.Т.Р. по случай рождения ден на курортния комплекс. На партито ще се изяви отново Косара, а след нея на сцената ще се изправят българските любимци Румънеца и Енчев.

През уикенда гост на клуб “Fantastico Beach” в Албена беше Румънеца. Като по навик той хвана микрофона и застана рамо до рамо с DJ Теди Джорджо, за да поздрави гостите на клуба.