Силвена Роу готви вкусни, лесни и не скъпи ястия по bTV

Коя е „Щипката сол“ в живота на Силвена Роу – тази есен по bTV

Най-новото лице в семейството на bTV – топ-шефът на Великобритания Силвена Роу, приготви специална изненада за рожденика Александър Кадиев в студиото на „Преди обед”.

Силвена Роу разказа за първите си крачки в кухнята, амбицията и любовта си към кулинарията, вкусовите предпочитания на Клаудия Шифър и Мадона, изискванията на световните топ звезди и шейховете в Дубай.

Тя предизвика зрителите на bTV да променят отношението си към готвенето като социално и забавно занимание, разкри какви провокации могат да очакват от праймтаймовото шоу „Щипка сол” и как могат да влязат на живо в националния телевизионен ефир.

Силвена разкри, че ще готви на живо, заедно със зрителите и любими популярни личности, здравословни, вкусни, чисти, лесни и не скъпи ястия.

Какво ще видят зрителите след броени дни, защо я сравняват с кулинарния гуру Джейми Оливър, как оценява развитието на  кулинарията в България, защо заминава за Англия на крехките 19 години, каква е връзката между храната и секса и какъв е личният живот на Силвена Роу, можете да видите ТУК.

 
По темата: ,