Силвия Кацарова е от турски произход – „Търси се“


Силвия Кацарова се среща с бившия си съпруг в „Търси се“

Една от най-обичаните български певици – Силвия Кацарова ще бъде гост в новата серия на токшоуто „Търси се” тази неделя, 4 декември. За красотата в живота й, за трудностите в личните отношения и за промяната след срещата с любовта ще разкажат най-близките й хора.

Първата изненада за Силвия ще бъдат нейните най-верни приятелки. Те са жени на средна възраст, които образуват т.нар. „дамски клуб на Силвия” и се събират всяка седмица на едно и също място. „Тя е човекът, който ни обединява. Цени изключително много приятелките си, не може без да ни сподели какво се случва в живота й, държи на красивия външен вид и е невероятна домакиня”, ще опишат певицата приятелките й. Като недостатък те ще посочат прекалената й доверчивост. „Аз съм била до болка разочарована от близки хора. Винаги обаче им прощавам, започвам да ги обичам със същата сила както преди”, признава Силвия Кацарова.

Емоционална ще бъде срещата й с нейната дъщеря – Теди Кацарова, която ще разкаже за дългите периоди в детството, когато майка й не е била до нея. Тя ще признае, че майка й се чувства по-спокойна и щастлива след раздялата със съпруга си. „Обвинявах се, че аз съм причината за раздялата на родителите ми. След като аз се разведох, сякаш всичко се преобърна и оттогава усетих и проблемите между тях двамата”, с тъга признава Теди. Силвия Кацарова ще разкрие, че й е било много трудно да признае пред дъщеря си, че има друг мъж в живота й. „Беше ме срам да й кажа. Но тя ме усети и сама ме попита”, каза тя.

Най-голямата изненада и най-вълнуващата среща за певицата обаче ще бъде с нейния бивш съпруг – Милчо Кацаров, който за първи път след раздялата застава именно пред Меги и Нели: „Тя е много светъл човек. Някои ме питат: „Не я ли мразиш?” Не, не я мразя, дори напротив – продължавам да я обичам. Ние сме минали през много неща заедно – построили сме къща, имаме дете, изградили сме бизнес. Това не може да се забрави”, емоционално ще признае Милчо.

Той ще сподели, че така и не е разбрал кой от тях двамата първи е намерил утеха в друг човек. „Още в началото на нашия съвместен живот родителите му не ме приеха, защото съм от турски произход. Имали сме много трудни моменти и в работата – той защитаваше винаги групата. През последните 2 години между нас нямаше никаква връзка – интимна, емоционална. Явно и на двамата ни е липсвало нещо”, със сълзи ще признае Силвия. Двамата с Милчо обаче сега са в прекрасни отношения и продължават да работят заедно.

Последната изненада за певицата ще я върне към едно нейно амплоа, което зрителите не познават – актьорството. В студиото ще влезе актрисата Мария Статулова, която заедно със Силвия играят главните роли във филма „Златната река” на Иванка Гръчева през 80-те години. Какви роли са изпълнявали и как са се променили през годините – зрителите ще научат тази неделя от 11 ч. в „Търси се”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: