Симеон Колев и Мариана Векилска ще се развеждат

Тв водещата Мариана Векилска и съпругът й Симеон Колев официално са разделени. Семейството, което бе заедно повече от 16 години сложи край на брака си, съобщава HotArena.

Мариана сама загатна за рокадите в личния си живот. Водещата получи огромна подкрепа от приятелките си, които я подкрепиха с окуражителни думи и й пожелаха да бъде смела.

Тв водещата не посмя да напише буквално, че официално е разделена със съпруга си Симеон Колев, но нейни колеги от Би Ти Ви вече шушукат, че краят настъпил след поредната криза в брака им.

За фиаското говори и поведението на радиожурналиста, който е заличил профила си във Фейсбук и се е отдал на писателски пориви в интернет сайт, а постовете му са свързани само с раздялата и вечния въпрос „Какво искат жените?”.

Мариана от своя страна потвърждава за разпада на брака си с държание на свободна жена. Всяка седмица тя е на разходка до различно кътче в България, но винаги сама или в компанията на своя приятелка.

Според техни близки журналистката и съпругът й се разделили доброволно. Двамата живеят в момента разделени, а Мариана обитава семейния дом със сина им.

Двамата не са говорили за развод, но най-вероятно след няколко месеца ще узаконят раздялата си по примера на Ани Салич и Бранко.

В тв средите междувременно се заговори, че промяната у Векилска се дължи на нова тръпка, но според запознати, в годините на семеен живот Симо е този, който стъпвал накриво. В бранша се носят легенди за неговите похождения и десетките пъти, в които съпругата му прощавала аферите с други жени.

Двамата имат историческа връзка. Запознават се в радиото, когато Мариана е гост в предаването му, а само година след това той иска ръката й на новогодишния концерт на площад „Александър Батенберг”, воден от самия него.

Инфо: Вестник Марица