Симо Дядов Колев от БГ Радио раздава подаръци в офиса

БГ РАДИО праща празнична офис полиция за Коледа

Симо Дядов Колев води звездна Снежанка на слушателите

За слушателите на БГ РАДИО последните работни дни на 2011 г. ще бъдат особено вълнуващи, защото тези празници няма да бъдат като никои други! И дядо Коледа също няма да е като никой друг, защото ще прилича малко на … Симо Колев от СТАРТЕР по БГ РАДИО. И вместо вкъщи – ще идва на работното място на слушателите на радиото, което пуска само българска музика, заедно със своя звездна Снежанка.

На офис посещенията си новият Симо Дядов Колев, който никога не е сам, ще води любим български изпълнител в ролята на Снежанка. Единственото условие те да посетят определен офис около Коледа, е работещите там слушатели на БГ РАДИО да му напишат писмо. В писмото трябва да опишат къде работят, с какво се занимават и колко на брой са колегите им, за да може всички те да получат подаръци от Симо Дядов Колев. Точният адрес на работното място и мобилния телефон за връзка са от особено значение.

Но най-важно е в офиса да се слуша БГ РАДИО, защото все пак ролята на всеки Дядо Коледа е да дава подаръци само на послушните – тези, които слушат най-българското радио! Първият офис, който написа покана, вече получи празничните си подаръци и настроение лично от Снежанката на деня – Калин Вельов и самият Симо Дядо Колев!

Поканете Симо Дядов Колев лично – напишете му имейл на адрес SimoKoleda@gmail.com и бъдете послушни – слушайте БГ РАДИО!