Симона Първанова приключи 10-годишна връзка, откри офроуда


Топводещата Симона Първанова играе ролята на „Булката беглец”

В една от най-добрите романтични комедии на 90-те години Джулия Робъртс играе ролята на Маги, която е изоставила толкова много женихи пред самия олтар, че става известна като „Булката беглец”.

При водещата от „Планета ТВ” Симона Първанова обаче става въпрос за окончателна раздяла с един единствен мъж. Точно когато всички очакваха след 10-годишна връзка Симона Първанова и Славчо Тошев да минат под звуците на Менделсон, атрактивната блондинка сложи край на дългия любовен романс.

Profile потърси причината, а Симона бе лаконична в коментара си – „Когато любовта си отиде и връзката между двама човека се превърне в навик, достойната позиция е да сложиш край за да запазиш себеуважението си. Така направих и аз”.

В момента водещата е съсредоточила цялото си внимание в реализирането на предстоящи проекти заедно с ПР-а си Наско Лазаров.

Амбицията и волята за успех донесе и първата победа в живота на Симона, откакто е сама.

На традиционния дамски офроуд шампионат „Грация и мощ Балчик” 2009 – „ВИП – класа” и в двата състезателни дни грациозното лице на Планета грабна отличия.

Тя се включи в надпреварата, като смая всички със сексапилана визия и напомни, че заслужено е една от малкото българки, заставали два пъти на корица на „Playboy”.

В състезанието с ATV-та, екстремната дама направи блестящ дебют в офроуда за „PRofile team”. Красавицата зарадва почитателите на високите скорости и женската красота и спечели 2 приза.

Симона получи приза за „Най-успешен дебют” и бе определена от всички присъстващи за „Мис Грация и мощ” – 2009.

Във втория състезателен ден само на 4 секунди разлика от 2–рото място топводещата се качи на почетната стълбичка и грабна купата, отредена за третото място.

Изпитала за пръв път тръпката от екстремното шофиране, красавицата се зарече да захвърли дамските коли и да се движи занапред с джип “Dodge”, който вече е набелязала.