Симпатягите от „Нескафе“ оживяват след няколко часа… завинаги!

1000 в битката за роля в новата история на NESCAFÉ® 3in1

Неочаквано добро оживяване на анимационните герои

Над 1000 тийнейджъри от цялата страна участваха в оспорван кастинг в продължение на 3 седмици за роля в „новата телевизионна история” на NESCAFÉ® 3in1.

Добре познатите анимационни телевизионни образи на Умния, Глупчо и Момичето вече са от плът и кръв. Избрани за ролите бяха Даниел Велинов, Денис Зарев, Миглена Петкова. Четвъртият епизод бe заснет със специалното участие на оперетната актриса Мариана Асенова и чаровния мини йоркширски териер Карина.

След като разбунтуваха мравките, събудиха прилепите и покараха сноуборд с мечка, тримата герои на NESCAFÉ® 3in1 съумяха да ни поднесат поредната неочаквано добра комбинация.

Пред очите на смаяната общественост в лицето на кокетна собственичка на териер от Йоркшир тримата слязоха от заделената им рекламна площ, за да напълнят червените си чаши с любимото NESCAFÉ® 3in1.

Но вместо да си направят разходката в реалността в стил заека Роджърс като нормални анимационни герои, те добиха силно човешки вид. Дали причината е твърде буквалното схващане на латинския смисъл на думата „анимация“ („оживяване“) или неустоимото желание да опитат истинския вкус на NESCAFÉ® 3in1 остава загадка, но още по-изненадващо е следващото решение на тримата герои.

От достоверен източник има информация, че те категорично отказват да се върнат в анимационния свят. Освежаващата разходка ги е довела до философското прозрение, че „животът е повече от анимация, защото е неочаквано добра комбинация“.

Освен с редовно пиене на NESCAFÉ® 3in1 Миглена, Денис и Даниел смятат да изпробват таланта си съответно като фризьорка, студент в САЩ и студент в България.

Новата телевизионна история на NESCAFÉ® 3in1 е режисирана от арт-директора на McCan Erickson Ясен Григоров. 18 часа непрекъснат труд бяха нужни на снимачния екип и актьорите да документират оживяването на анимационните герои. Един от най-новите и модерни жилищни комплекси на София – „Манастирски ливади”, е мястото на първите стъпки в реалността на тримата от NESCAFÉ® 3in1.

С четвъртия епизод на телевизионната поредица, която стартира на 31 март миналата година, NESCAFÉ® 3in1 продължава да ни изпълва с позитивна енергия и да превръща живота в различни и неочаквано добри комбинации.

Премиера в телевизионния ефир – 8 декември!

 
По темата: