Simple Minds гостуват в първия брой на „Шоуто на Иван и Андрей“

10 щастливци се срещат със Simple Minds!!!

Минути преди шоуто си шотландците ще се здрависат с най-големите късметлии от българските си фенове

Джим Кер и компания ще са ексклузивни гости в пилотния брой на новото тв шоу на Иван и Андрей

Най-успешната шотландска банда Simple Minds идва за концерт у нас на 14 декември в зала 1 на НДК. Така чаканото шоу на романтичните шотландци, част от тяхното Graffiti Soul турне, е по покана на Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам със съдействието на Solo Agency.

В деня на концерта си легендарните Simple Minds ще станат ексклузивни гости в пилотния брой на новата ТВ програма на Нова телевизия – Шоуто на Иван и Андрей. Гледайте на 14 декември от 22 часа!

Минути преди да се качат на сцената в зала 1 на НДК, Джим Кер и компания ще се срещнат и с десет от своите български фенове. Късметлиите ще могат да се здрависат и снимат с идолите си.

Рокаджиите са поискали от организаторите на шоуто им в София в гримьорните на всички членове на бандата температурата да е точно 20 градуса. Те ще трябва да са оборудвани още с меки дивани, закачалки, огледало в цял ръст, хладилник и кутия за лед. Всички напитки за групарите ще трябва да са ледено студени. Джим Кер и компания искат хавлии с тъмен цвят на сцената, голяма гардеробиерна зад сцената, отделно от гримьорните си. Знаете, те са едни от най-елегантните фигури в рока. В началото на 80-те заедно с Дейвид Боуи и Roxy Music те вкарват костюма и изискания вид в рока в контраст на пънк рок визията.

В менюто за деня организаторите на концерта ще трябва да се погрижат да има вегетарианска супа, прясна паста, плата със сирена и салати. А 30 минути преди саундчека бандата ще има осигурени прясно изцедени портокалов сок, сок от боровинки, маркова минерална вода, изобилие от пресни боровинки, малини и къпини, безсолни ядки – кашу и лешници, манго и авокадо, чай, сервиран в порцелан, както и леки вегетариански сандвичи и натурално кисело мляко.

По-късно на сцената българската публика ще има шанса да гледа на живо една от най-интересните и влиятелни банди в рока, предвождани от един от най-уникалните вокали в историята на музиката въобще – Джим Кер. Те ще забият близо двучасов сет, в който ще прозвучат както съвсем новите им парчета, така и всички незабравими класики като Don’t You (Forget About Me), “Belfast Child” и “Alive and Kicking”!

Снимка: Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group