Син наричал майка си „Госпожо“ – „Съдебен спор“ в Станция Нова

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът й Владо Данаилов в „Станция Нова”

В „По пантофи” Валерия Велева ще представи  Джеймс Уорлик

Тази неделя водещите на „Рулетка“ – Калина Стефанова и Иво Христов, ще разговарят с Михаил Миков (депутат в БСП) за лидерството в БСП, бъдещето на опозицията и защо телевизорът победи хладилника. Адвокат Марковски ще коментира най-горещите криминални казуси, а за това кой е виновен за корупцията по пътищата ще чуем мнението на Фънки, Юлияна Дончева, Ромина Андонова и Чавдар Георгиев -началник на сектор „Разследване на икономическите престъпления” в СДВР.

В „По пантофи” Валерия Велева ще представи  Джеймс Уорлик.

В „Съдебен спор“ ще проследим спор между майка и син, който се обръщал към родителката си с „Госпожо”. Освен в набедяване пред полицията, я упреква и в това, че е настройвала двете му съпруги срещу него…

Съпругите” Вихра и Мая ще ни срещнат с актрисата Ирен Кривошиева и сина й Владо Данаилов, с поп звездата Маргарита Хранова – повод 60-годишнината й, с двойката Алекс Жекова и Андрей Едрев, с Вана Василева – гледачка, която се занимава с магии, и с д-р Давидов – за еректилната дисфункция.

Катето Евро ще приготви свинско задушено със сос от зеленчуци и тирамису.

В „Най-добрата майка“ Ирина Сарачинова разказва историята на майка на три момчета. Тя спасява живота на един от синовете си, дарявайки му част от черния си дроб.

Интервюто на Нана е с Юлия Берберян – разговор за живота й, кариерата и голямото й семейство, а от „Последно 10” ще разберем кои са най-интересните женски съдби. Коментатори по темата са Антон Стефанов – журналист, Славена – поп фолк певица, и Весела Нейнски – оперна певица.

Гледай видео запис от предаването онлайн