Синът на Фънки по „Нова“: татко си потопи GSM-а в ракията (видео)

Фънки спря тока на Иван и Андрей

Месец февруари в „Шоуто на Иван и Андрей” откри Димитър Ковачев – Фънки. Един от най-големите музикални промоутъри у нас пожела да влезе в студиото на фона на класическа музика.

Фънки изрази възмущението си от това, че повечето имена от списъка с участници в „Българската песен за Евровизия 2011” на Академията нищо не му говорят. Властелинът на баса е на мнение, че не трябва да участваме въобще, за да излезнем с достойнство от ситуацията. Според убиеца на чалгата, българският фолклор доста е допринесъл за отдалечаването ни от европейската поп култура.

Тъкмо когато Фънки заговори за финансовата криза, токът в студиото изгасна. Въпреки екстремната ситуация, Иван и Андрей продължиха смело да водят вечерното си шоу под формата на радио предаване – без картина, само със звук. След секунди светлината отново се появи и шоуто продължи в нормалния си вид. В тази връзка музикалният промоутър не пропусна да разкаже забавна случка от своя опит, когато на концерт на Металика изгаснал тока, защото гарга влязла в трафопоста. Фънки и неговата промоутърска комапания са подготвили страшни изненади за тази година.

2-ри февруари или Петльов ден, Фънки ще отбележи заедно с „Черно фередже”. Големият „мен” ще се издокара с червен чорапогащник на дупки, феерична рокля, дълга коса и огромни очила „като капаци на тоалетна”.

Иван и Андрей забелязаха, че Фънки е отрязал плитката си. „По-пършива трагедия не съм виждал и взех, че я махнах!” – коментира липсата на дългата си опашка музикантът. Ковачев сподели, че винаги е мечтал за дълга коса. Ето защо, двамата шоумени осъществиха мечтата му като му закачиха изкуствена опашка.

Фънки определя себе си като „кибритлия, леко агресивен, но пък с душа мека като памучец”. Известният като лошия от журито на „Мюзик Айдъл”, не си го изкарва на близките. „Аз съм мъж под чехъл! Влизам като Ханибал, излизам си като посран!” – призна строгият г-н Ковачев.

За да го изненада, в студиото на „Шоуто на Иван и Андрей” влезе синът на Фънки – Георги. Момчето разказа как на Нова година майка му и баща му се замервали с ядки, а след като подпийнал татко му потопил мобилен телефон в чаша с ракия. Въпреки всичко това, Гого определя баща си като нежен родител, който никога не го е бил и винаги се съгласява с всичко.

Като виден привърженик на „здравословния начин на живот” унищожителят на месни продукти препоръча: „Най-важното е да не се спортува и да има малко движение!”.

Ако не беше в музикалния бранш Фънки се пошегува, че сигурно щял да стане престъпник, тъй като пирони не може да продава.

***

На празника на хората с различна сексуална ориентация 2-ри февруари, на гости в „Шоуто на Иван и Андрей” ще бъде Борислав Сапунджиев – Урсула и не само…Гледайте Нова ТВ от 22:00 часа, за да разберете какви други изненади са подготвили двамата шоумени!

На 3 февруари ( четвъртък) на Иван и Андрей ще гостуват Силвия Кацарова и дъщеря й Теди Кацарова. Двете прекрасни певици ще покажат снимки от техния личен албум, както и ще ги чуете в дует.

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов