Синът на шеф Петров кани Даниел Златков на MMA бой в клетка

Даниел Златков с ММА дебют на SFC6

Футболистът е нахъсан за победа в най-новото си предизвикателство на 13 януари в зала „Арена Армеец“

Футболисът и риалити звезда Даниел Златков ще дебютира на професионалната ММА сцена и то сред най-добрите бойци у нас и по света. Най-престижната гала вечер на бойните изкуства в страната ни, доказала се и на международно ниво – Spartacus Fighting Championship ще даде шанс на спортиста ни да влезе в Клетката срещу боец в своята категория. Предизвикателството за Дани се очаква съвсем скоро – на 13 януари 2018 г. в зала „Арена Армеец“. Билетите за уникалния спектакъл, който родната публика очаква с нетърпение са в продажба на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се закупят в мрежите на Ticketportal и Eventim.

По повод новото си амплоа Дани Златков пусна доста нахъсващо видео във Фейсбук и предизвика вълна от фенски емоции. Един от участниците в последния „ВИП Брадър“ споделя, че влиза с гръм и трясък в ММА-а. Вижте тук: https://www.facebook.com/SpartacusFightingChampionship/videos/808407969346576/.

„Много често в реалния си живот ми се налага да се бия. Предпочитам обаче да не го правя по улиците, а да го направя свое спортно занимание. Затова мисля, че ММА сцената е най-подходящата за мен и съм благодарен на Георги Анадолов – организаторът на гала вечерта SFC6 в зала „Арена Армеец“, за шанса за един успешен старт на новата ми спортна кариера. Ще дам всичко от себе си за победа! Готов и уверен съм да се изправя срещу всеки“, заяви новобранецът Златков. Неговите намерения към този вид спорт обаче не са прищявка, категоричен е футболистът. „Много сериозно гледам на ММА. Готов съм за битки и мога да нокаутирам всеки!“, заканва се Даниел.

Златков вече чува зад гърба си коментари от рода на: „На къде си тръгнал пък ти…“, но това не го смущава, а напротив дава му стимул да се разгърне още повече в изявата си на боец. „И Конър Макгрегър го канят навсякъде, но не всеки може да се добере до него“, със самочувствие встъпва в новото си предизвикателство 28-годишният благоевградчанин. „Очаквам г-н Анадолов да ми подбере тежък противник, за да не приключва всичко в няколко секунди. Когато ударя, много рядко се налага да повторя. Не искам аматьори и самозванци!“, категоричен е футболистът

Високият 190 см спортист от няколко месеца се е отдал на сериозни тренировки, за да влезе в топ форма за двубоя. За момента противникът му на ринга се пази в тайна, но много скоро ще бъде обявен от Combat Promotion.

Дали това няма да е синът на шеф Петров от ВИП Брадър? Ето какво написа Веселин Петров в своя фейсбук профил:

След всички циркове и панаири в къщата на Биг Брадър (сезонът на любовта) Даниел Златков за пореден път се изтъкна в свое интервю, че е добър боец, че е способен да поваля с един замах, че е човек, който е потомък на Херакъл и са му достатъчни три секунди за да надвие един човек, който е с 20 години по-голям от него.

Първо искам да кажа, че трябва да се радва на това, че Шеф Петров не е с 20 години по-млад.

Второ, искам да кажа на Златков, че в това, един натрениран мъж в силата си да напада и заплашва физически, когато аргументите му свършват и не може да води словесна битка, да напада по този начин един петдесет годишен човек, няма нито доблест, нито смелост, нито разум, а по-скоро изнуреност.

В поредното си интервю, Златков заплаши моят баща и заяви, че съществува възможността да се занимава професионално с бокс а защо не и ММА.

Дани, когато в средновековието призовеш някой на двубой и той не е в кондиция, то тогава той може да предложи негов заместник. Тъй като моят баща е целият в травми, благодарение на десетките години отдаденост в кухнята и зверски труд, аз предлагам на Златков да срещне по-младата част от Шеф Петров, под строго определени правила, а именно ММА правила.

В името на отредените традиции на средновековието, в името на семейната чест, и в името на спортсментския дух и завещанието на великите ни прадеди, които проливаха кръвта си за да можем днес да говорим и пишем на Български и свободно да крачим по тази свещена Българска земя, аз го предизвиквам на двубой и му предлагам един доблестен старт на неговата ММА кариера.

Златков, ще разбера ако си се объркал и откажеш, ще разбера ако се покриеш, ще разбера, наистина, както и всички знаем, че си се объркал за К. Роналдо.. Ще разбера ако си просто поредният фарисей, търсещ публична изява, реклама и още кинти за гелче.

Златков, не може да има свобода без жертви, не може да петниш чуждото име по този начин и да очакваш да няма последствия, за това поеми отговорност за действията си спрямо моят баща и ако има капка смелост и доблест в гърдите ти, то тогава нека се срещнем на арената, също както гладиаторите от древността – на една ръка разстояние.

Златков, аз не съм професионален боец, както и ти не си, но има един цитат от един мой любим филм, който гласи; „Всеки умира, не всеки живее истински. “

Ако наистина си този мъж, когото претендираш че си, нека се разберем по най мъжкият и спортсменски начин а именно в клетката.