Синът на Стефан Данаилов „елиминира“ баща си от ВИП Брадър

Бони, Николай Мартинов, Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов номинирани за изгонване

Владо Данаилов свали портрета на баща си, Стефан Данаилов от хола в Къщата

По време на живото предаване за 3 октомври, Юлиан, като глава на Къщата номинира Бони за елиминациите следващия понеделник.

Другите номинирани са Николай, като капитан на изгубилия отбор и Влади и Ирен, които играят като един участник. Това е втора седмица, в която двамата ще се борят за оставане в Къщата. По време на живото предаване VIP Brother реши да зарови томахавката и помоли Влади да свали портрета на баща си от хола в Къщата.

Докато един конфликт се потушаваше, друг набра скорост. В него отново бяха замесени Влади и Ирен, но срещу тях този път се изправи Иван Ласкин. В разразилия се скандал двете страни се размениха обвинения и остри реплики, докато останалите випове се опитваха да потушат страстите.

Иван Ласкин обясни на Ирен, че синът й е за психиатрия, а тя е неуспял човек, който не става за нищо. В опит за защити майка си, Влади нарече Ласкин пияница и егоист с рехава психика, а Ирен му пригласяше, като нарече актьора пияница и нещастен човек. В Изповедалнята Съквартирантите разсъждават на тема защо Влади е такъв, какъвто е и дали причината за поведението му е липсата на бащината закрила и пример.

Гости на Ники Кънчев в студиото в понеделник бяха Венета Райкова, Деси Слава и Андрей Слабаков. И тримата са деца на разведени родители, като споделиха част от своите истории в студиото.

Гледай видео запис от предаването онлайн