Скалата пикае в мивката, Джийсън залива Райна и го гонят – видео

Джийсън Брад Люис изгонен от Биг Брадър, след като изля кана с ледена вода върху Райна

Продуцентите на риалитито „Биг Брадър ол старс“ показаха как и защо са изгонили от Къщата певеца Джийсън Брад Люис.

Джийсън заля певицата Райна с кана ледена вода, а поп-фолк славеят се задави безпомощно, защото в момента ядеше. Поводът за интригата бе зверски спор за храна.

След като отборът, в който Джийсън участва провали мисия, певецът непоклатимо започна да бели картофи. Райна обаче сметна, че Джийсън не заслужава да яде. Тя издърпа съда с картофи от ръцете му, а Брад Люис скочи да си го тегли обратно. Райна му остави картофите, но в последствие инициативата й бе „възнаградена“ със заливането.

„Тоя не е добре с главата, наистина не е добре“, коментира ядосана Русата Златка. Маги Желязкова изпадна в ступор и започна да ридае без глас и без сълзи в банята.

„Има късмет, че Финдо не беше там, щеше да му скочи“, каза от своя страна Райна, удивената от това, което й се е случило.

„Биг Брадър не вижда други алтернативи, освен да отстрани Джийсън“, каза гласът в Къщата на всички участници в шоуто.

„Не съм го направил с лошо в никакъв случай. Влезнах в къщата на „Биг брадър ол старс“, за да играя игра. И го правих до последно“, обясни провинилият се. Той допълни, разделяйки се със съквартирантите: „Гледайте зад очевидните неща“.

Във Фейсбук Джийсън заяви следното на следващия ден след изгонването – „За да не се спекулира из различните информационни издания, ще бъда точен и ясен. Всяко мое действие в къщата на Биг Брадър не е било с цел, умишлено дразнене, уронване престижа и авторитета на някой, както и всичко друго което може да навреди на имиджа на останалите. Искрено се надявам да не приемайте всичко за чиста монета, аз съм Артист, а те обикновено играят роли, понякога добри и съответно лоши. Обичайте се, и не правете така вкъщи!“.

Малко под горецитирания постинг приятел на Брад Люис е написал: „Всичко това беше нагласено от Jeason и Златка, всичко е зад пред камерите. Jeason и гаджето на Златка са братовчеди!“, а певецът е харесал коментара. Припомняме, че Джийсън заби нож в снимката на ММА боеца – приятел на Златка Райкова. Всички очакваха мъжкарят Георги да се разправи с физически слабия Людмил извън предаването, но това Фейсбук твърдение дава друга гледна точка.

Въпреки подозренията за неизказани факти, надеждите на певеца да измие срама се оказаха без успех. Почитателите на шоуто са се изредили един след друг под статуса на Джийсън във Фейсбук, за да го обиждат с най-различни епитети. Най-честите нападки са за завист, злоба и полова неориентираност.

Малцина са тези, които наистина са видели играта на Джийсън в истинския смисъл. Игра или не, той се превърна в един от най-мразените герои в цялата история на Биг Брадър у нас.

Киро Скалата се изпика в мивката на „Биг брадър“

Канарата от мускули недоволства: 40 години живея свободно и достойно. А тук сам си продавам душата. За какво?

Преди зрелищното събитие със заливането, съквартирантите в „Биг Брадър ол старс“ го удариха на живот. Играчите в риалитито решиха да се почерпят и цял ден надигаха чашите. Естествено големите количества алкохол доведоха до сериозни изцепки.

Най-деен бе Киро. От сутринта той не спря да мрънка за свободата си и да сипе обидни думи към „Биг Брадър“. На Киро не му беше комфортно в мисията – завързан към трима съквартиранти, и всяка минута той напомняше този факт на всички.

Киро изгълта бая чашки и грозни думи и псувни не спираха да излизат от устата му. Като за капак той реши да се облекчи в мивката. Завързаната за него Ели за малко да припадне от ужас, но Киро си свърши работата все едно е сам на подходящото за целта място.

Юначагата придружи изхождането с просташкото обяснение: „У нас си пикая в мивката, кога съм пикал у кенефа?“.

Пред очите на двама свои съквартиранти Скалата извади достойнството си и се облекчи, без изобщо да се притеснява от многобройните камери.

Киро бе жегнат от задължението да се движи завързан заедно с още трима съквартиранти: „40 години живея свободно и достойно. А тук сам си продавам душата. За какво?“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на агенция ПИК, kliuki.bg и kliuki.ws

 
По темата: ,