Скандал в Биг Брадър, Мис Пенка неузнаваема – видео

„Биг Брадър Ол Старс“ започва с измислен скандал. Златка Райкова и победителката от „Биг Брадър фемили“ – брюнетката Ели Владкова, по-известна като Кузмова, се хванаха за косите, но наужким. Битката между двете дами е провокирана от мъж, който те нарекоха Вальо. Това е първата мисия, която Големия брат дава на Русата Златка и Ели.

Според сценария, преразказан от водещия Ники Кънчев, Русата Златка е откраднала мъжа на Ели и затова двете не могат да се понасят. За изпълнението на мисията Златка и Ели получиха слушалка, в която Биг брадър да диктува инструкциите, които двете дами са задължени да изпълняват на мига.

„От успеха на мисията ви зависи дали ще гладуват съквартирантите ви или ще се хранят и ще бъдат щастливи. Вие трябва да бъдете героини на сапунка, кралици на драмата. Спорът ви трябва да прерастне в огромна олелия и разправия, която трябва да въвлече всички съквартиранти. Дори трябва да се хванете за косите.“ – съобщи водещият.

Още в първите минути двете дами се захванаха да разпалват скандала и въвлякоха Златка Димитрова, която се опита да усмири „враждуващите“ си съквартирантки. Не можаха да ги помирят нито Черната Златка, която заедно с русата си посестрима първи влязоха в новоремонтираната къща, нито красавицата Маги Вълчанова, която бе помолена от водещия Ники Кънчев да подобри климата сред съквартирантите. В разгара на препирните Златка Димитрова дори бе одрана, докато разтърваваше съперничките.

Вълчанова призна, че първото й участие е било невероятен стимул в кариерата й, като призна, че в момента е просто домакиня. Тя не спря да праща поздрави на сина си, който обаче я помолил за дискретност, защото е на 12 години.

В къщата намериха място още Денди с кучето си, Лео, който веднага стана център на внимание заради близнаците, с които се сдоби наскоро, Недялко от Ямбол – автор на хита „Ех бре, Нидялко“, Джейсън Брад Луис, финалист от „Х Фактор“ и Пенка.

Миската Пенка, както винаги, намеси Господ, като му благодари, че е попаднала в Къщата. Участничката в „Мис България“ веднага нападна Черната Златка, която на парти се държала като боклук с нея и се похвали, че има нов приятел. „Намерих заместник на спонсора Пуфи, който е доста по-нахакан и с доста по-големи размери. Той не ми е спонсор, той ми е гадже“ – изцепи се ромката в свой типичен стил. Пенка се появи наузнаваема – изрусена, с гол гръб и опита наистина да изглежда стилно. За пореден път миската заяви, че е „циганка с бандерол, която е строявала останалите момичета като бирени шишета“.

Водещият Ники Кънчев на няколко пъти повтори, че в този сезон „Ол старс“ залагат на провокацията и неразбирателството.

По инфо на VsekiDen.com

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,