Скандалът с FHM продължава – Георги Неделчев гостува в ББТ


Какво се случва с една световна марка в български вариант – чуй в „Така го правят жените”

Журналистът Георги Неделчев ще гостува в предаването на Петя Велкова “Така го правят жените” на 24 февруари, сряда, от 14 часа.

Доскорошният главен редактор на FHM ще разкрие подробности около скандалното си напускане на списанието в началото на месеца. Собствениците на мъжкото издание също са получили покана за участие в студиото, но няма потвърждение, че ще се възползват от нея, споделиха от екипа на шоуто.

“Раздялата ми с FHM наистина е скандална, но по-важното е, че е поучителна за някои явления в печатните медии. Бившите ми издатели дължат много пари не само на мен, но и на десетки автори, фотографи и сътрудници на списанието за последната година и половина. Не бива да се толерира подобно поведение от страна на хора, компрометиращи името на утвърдени световни марки. Затова и не се колебая да дам гласност на случая”, коментира Неделчев.

В предаването на ББТ журналистът ще дискутира и светски теми с водещата Петя Велкова (на снимката долу), която, освен като модел, вече се изявява и като дизайнер.

 
По темата: