Скандални разкрития за Маргарита Михнева

Ще има ли развод в АТАКА и как журналистиката се използва за битов рекет – Насреща Люба Кулезич, само по TV7

Тази неделя, 27 ноември, основна тема в „Насреща Люба Кулезич” са скандалите в ПП Атака – от триумфа до сапунката. Ще има ли промени в партията и в семейство Сидерови ще разкрият пред Люба Кулезич депутатите Павел Шопов, Калина Крумова, Десислав Чуколов и Борислав Стоянов. Скандални разкрития за Маргарита Михнева ще поднесат Ахинора Куманова, позната като Нора Нова, и Адолф Хубнер – бивш партньор в живота на Маргарита Михнева.

И още в „Насреща Люба Кулезич” – новият Закон за закрила на детето дава нови права на децата, като жертвите на своите семейства вече ще могат да потърсят правата си съда. В студиото на Люба Кулезич гостуват Велина Тодорова – автор на новия закон, Петър Порумбачанов – поддръжник на идеята „училище вкъщи“, и Румяна Петрова от „Фондация безбрачни и самотни родители“.

„Комисията Павлов” гостува на „Насреща Люба Кулезич”, като водещият Митко Павлов ще разследва досието на топжурналистката.

„Насреща Люба Кулезич” ще излъчи и документална история за ловната дружинка от с. Сирищник „За една вълчица и един президент“

Гледайте „Насреща Люба Кулезич” всяка неделя, 9:00!

Гледай видео запис от предаването онлайн