Скандалният журналист Юрген Рот в „120 минути“ по bTV

Юрген Рот и напускат ли младите медици България – тази събота в „120 минути” от 16:00 часа по bTV

Тази събота от 16:00 часа в публицистичното предаване „120 минути” зрителите на bTV ще видят ексклузивно интервю на Светослав Иванов с немския журналист Юрген Рот. Авторът на бестселъра „Новите български демони” е известен със скандалните си интервюта с Алексей Петров и с Иво Каменов от икономическата групировка ТИМ. В студиото на предаването той ще направи безмилостен разрез на българския политически елит с критичен поглед за родната действителност през 2013 година.

Кинорежисьорът Евгений Михайлов, подкрепял бунтовете на няколко генерации през годините на прехода, ще направи паралел между  протестите и властта през 90-те години и сега. Той ще даде своята оценка за това дали се завръщаме в миналото и каква трябва да бъде адекватната реакция на управляващите на студентските окупации от последните седмици.

Водещият Светослав Иванов ще представи различните гледни точки по една от най-коментираните теми на седмицата – какви варианти имат младите лекари за професионалната си реализация? В студиото на „120 минути” ще се коментира позицията на ВВС за заминаващите български лекари, но и тази на професор Чирков за оставащите.

Разсъжденията на мъдрия бунтар Павел Попандов за събитията в страната, както и кой е сивият кардинал според Касим Дал, зрителите на bTV ще видят тази събота от 16:00 часа в „120 минути”.

Гледай видео записи от предаването онлайн