Скъпи наследници, Даяна Ханджиева заснета пияна!

Звездата в новия хитов сериал на bTV „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева буквално се напила по време на снимките на поредицата.

На брюнетката се наложило да се бори с доста кофти махмурлук, след като гаврътнала не малко количество алкохол, докато снимала сцена в кръчмата в Бели Вит. В нея героинята й Катя преживява предателството от изневярата на екранния си партньор Румен, чиято роля се изпълнява от Любо Ковачев.

Освен че се напива до козирката, тя забавлява и посетителите на заведението с караоке изпълнението си на парчето на Графа „Невидим“.

Даяна решила, че трябва да бъде максимално правдоподобна в образа си на пияна и емоционално разбита жена и набързо обърнала няколко чашки. И макар че сцената изглежда страхотно на екран, актрисата тежко понесла последиците от решението си. Актрисата сама признава, че това било първото й напиване в живота.

„Аз не пия алкохол и никога не съм се напивала. Когато видях сцената в сценария отидох при Филип Аврамов и го попитах: „Добре, как се играе пиян?“ и той ми каза: „Пиян не се играе“. За мен това беше достатъчно и реших, че трябва наистина да се напия. Смесих вино, бира и уиски, и единствената ми мисъл беше: „Помни си текста!“, разказва Даяна.

Инфо: Агенция БЛИЦ