Скъпи наследници еп. 76, 77, 78, 79, 80 онлайн и по bTV – 30.04., 01, 02, 03, 04.05.2018

Китодар Тодоров и Поли Генова объркват живота в Бели Вит (30 април – 4 май)

Завръщането на Борис (Орлин Павлов) и Любо (Дарин Ангелов) от Алпите се приема с радост и ентусиазъм от всичките им близки. Ани (Лорина Камбурова) обаче все още не е готова да се срещне очи в очи с нито един от двамата. Първият, който прави крачка към сближаването им е полицаят, а поредната им среща ще завърши с целувка. Ще стане ли тя причина за нoв скандал между двамата приятели – гледайте в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Разкритието на Бъдни вечер, че Румен (Любо Ковачев) е изневерил на Катя (Даяна Ханджиева) и с шефката им, става причина за яростта на лекарката. Тя се досеща, че именно той е причината тя да не замине за специализация в Америка. Как ще реагират родителите й на този факт и ще се опитат ли отново да я накарат да му прости? Венета (Ивана Папазова) започва лечението си, а Румен й предлага отново помощта си. Дали обаче тя е готова да я приеме?

Диди (София Бобчева) все още не може да реши какво да прави с бебето си. Докато баща й е ентусиазиран, че ще става дядо, Васко (Антоний Аргиров) не иска и да чуе да има второ дете. Какво решение ще вземе магазинерката и ще срещне ли разбиране сред близките си – всеки делничен ден от 18:00 часа, по bTV.

Речта на Чочо (Юлиян Петров) в подкрепа на жените става хит в социалните мрежи, а той се превръща в звезда. Популярността му е толкова голяма, че двамата с Поля (Рая Пеева) получават предложение за работа. Ще приемат ли ангажимента и готов ли е Чочо да жертва убежденията си в името на кариерата?

Славата среща двойката и с певицата Поли Генова, която се оказва голям фен на Чочо. Искрите между двамата обаче няма да се приемат с голям ентусиазъм от страна на Поля, а неволна грешка на радио водещия ще стане причина за грандиозен скандал помежду им.

Докато Станислав (Петко Венелинов) се е заел със задачата да издири историята на фамилията, майка му Милица (Койна Русева) се опитва отново да си играе с чувствата на Цветан (Веселин Калановски). Дали обаче не е дошъл моментът играчът да бъде надигран?

Косьо (Герги Кадурин) и Иван (Валцо Танев) са твърдо решени да хванат хайка бракониери, които незаконно ловуват в гората на Бели Вит. В тази задача се включва и новопристигналият мистериозен униформен в селото – старши полицай Чавдар Колев (Китодар Тодоров). Екшънът по залавянето им ще приключи с тежък инцидент, който ще промени живота в селото.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Чочо става звезда, а Станислав търси истината за рода си – в „Скъпи наследници“ на 30 април

Речта, която Чочо (Юлиян Петров) прави по радиото в защита на Диди (София Бобчева), става хит в социалните мрежи, а самият той се превръща в звезда. Популярността му толкова е нараснала, че дори е поканен да гостува в предаването „Преди обед“ по bTV от водещите Александър Кадиев и Десислава Стоянова. Славата определено му харесва, а гаджето му Поля (Рая Пеева) дори има нова професионална изненада за него. Каква е тя – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Месец след заминаването им за Алпите, Борис (Орлин Павлов) и Любо (Дарин Ангелов) се завръщат в Бели Вит. Всички са щастливи от появата им, единствено Ани (Лорина Камбурова) все още предпочита да се крие. След известно колебание полицаят все пак решава да се види с нея, но дали срещата им ще премине в приятелски тон?

След като на Бъдни вечер разбира, че Румен (Любо Ковачев) й е изневерил и с шефката им Панова, Катя (Даяна Ханджиева) се досеща, че именно той е причината и за провалената й специализация в Америка. Как ще реагират на този факт родителите й и как ще премине поредната им среща в болницата – разберете от 18:00 часа по bTV.

Диди (София Бобчева) все още не е махнала бебето, което изнервя Васил (Антоний Аргиров). Тя използва всевъзможни оправдания защо отлага решението си. Междувременно Станислав (Петко Венелинов) се е заел със задачата да научи историята на рода си. Оказва се обаче, че информацията за семейство Дочеви е изключително оскъдна.

Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) пък са се заели да открият бракониери, които ловуват в местната гора.

Диди взима съдбовно решение, Поли Генова очарована от Чочо – в „Скъпи наследници“ на 1 май

Чочо (Юлиян Петров) и Поля (Рая Пеева) получават уникално предложение – най-слушаното национално радио им предлага да водят ежедневно предаване в ефира им. Първоначалната еуфория обаче е помрачена от факта, че Чочо не иска да работи в града и да се изнася от Бели Вит. Как ще реагира на това гаджето му – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Поли Генова се оказва голям фен на радио водещия. Срещата им ще зарадва Чочо, тъй като певицата ще го окуражи да следва принципите си и да продължи да работи от родното си село. Дали Поля ще се зарадва на новата приятелка на гаджето си?

Диди (София Бобчева) най-накрая взима решение за бебето и получава безрезервна подкрепа от Ани (Лорина Камбурова). А къде е Васко (Антоний Аргиров)? Брат й Любо (Дарин Ангелов), който разочарова баща си с решението да напусне полицията, за да стане ветеринар, получава опора от Катя (Даяна Ханджиева), която дори му дава няколко професионални съвета. Как обаче ще отговори на въпроса й дали го прави заради Ани – разберете от 18:00 часа, по bTV.

Станислав (Петко Венелинов) продължава да обикаля местните жители, за да ги разпитва за историята на фамилията. Поредните, които ще бъдат подложени на разпит, са баба Злата (Цветана Манева) и Неда (Виктория Колева).

Докато Милица (Койна Русева) се старае да затопли отношенията си с Цветан (Веселин Калановски), Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) се опитват да открият кои са бракониерите и да опровергаят съмненията на властите, че те стоят зад незаконния лов.

Ани целува Любо, а в Бели Вит пристига Китодар Тодоров в ролята на полицай – в „Скъпи наследници“ на 2 май

Венета (Ивана Папазова), Марин (Димитър Баненкин) и Катя (Даяна Ханджиева) са в трепетно очакване на резултатите от лечението на домакинята. Там се срещат с Румен (Любо Ковачев), който иска да помогне. Дали обаче Дочеви са готови да му простят и възстановява ли се сладкарката?

В Бели Вит пристига мистериозен мъж. Оказва се, че това е старши полицай Чавдар Колев (Китодар Тодоров), който ще поеме поста и ще реши всички проблеми с престъпността в селото. Той не е особено доволен, че Любо (Дарин Ангелов) се занимава с дейности, които са далече от професионалните му задължения, но младежът няма да е единствената жертва на острата му критика.

Диди (София Бобчева) успява да уплаши Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов) като прокървява по време на работа. Ще разкрие ли магазинерката пред баща си, че е взела решението да махне бебето и как ще реагира Васко (Антоний Аргиров) на случилото се – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Поли Генова и Чочо (Юлиян Петров) се сближават по време на вечеря, на която Поля (Рая Пеева) не успява да присъства. Дали пък това няма да предизвика ревността на гаджето на Стефан – разберете от 18:00 часа, по bTV.

Поредната среща между Ани и Любо ще приключи със страстна целувка. Дали младите най-накрая ще дадат шанс на любовта си? Станислав (Петко Венелинов) пък показва новото си лице, обяснявайки на Катя, че ако се налага, ще се редуват в грижите за Венета в болницата, и няма да позволи да я лишат от наследство.

Борис разбира за целувката на Любо и Ани и нов положителен тест за бременност – в „Скъпи наследници“ на 3 май

Любо (Дарин Ангелов) няма да приеме с голям ентусиазъм целувката на Ани (Лорина Камбурова). Той не иска да е утешителна награда за момичето и за да не рискува отново приятелството си с Борис (Орлин Павлов) му разкрива всичко. Спортистът ще поиска обяснение от бившата си годеница, а как ще му отговори тя – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

В разговор с майката на Крум – Нора (Ярослава Павлова), Борис ще я провокира да заведе сина си на преглед при Катя (Даяна Ханджиева). По време на разговора си с лекарката, Нора ще се сблъска и с чара на Станислав. Дали ще му се поддаде?

Междувременно Ани разказва на Диди (София Бобчева) за сдобряването си с Катя, както и за целувката с брат й. Радостта на магазинерката обаче няма да е задълго и тя ще се разочарова от най-добрата си приятелка.

Станислав е твърдо решен да помогне на Катя да не изгуби наследството, ако й се наложи да се грижи за майка си. След като й дава дума, че няма да й прави проблеми, убеждава Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) да си затворят очите в този случай. Самите те са се заели твърдо със задачата да открият бракониерите и организират ловната дружинка да обикаля района за доказателства.

Катя пък се оказва в много деликатна ситуация, след като направеният от нея тест за бременност показва положителен резултат. Как ще реагира тя, разберете от 18:00 часа, по bTV.

Поли Генова разделя Чочо и Поля – в „Скъпи наследници“ на 4 май

Сближаването на Поли Генова и Чочо (Юлиян Петров) ще стане причина за голям скандал между него и Поля. Една неволна грешка ще накара гаджето му да преосмисли отношенията им и да го напусне. Това ли е краят на връзката им – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Бременността на Катя все още е тайна за всички. Един инцидент с Борис (Орлин Павлов) по време на екшън преследване на бракониери обаче ще стане причина за разкриването на това кой е бащата на бебето.

Цветан (Веселин Калановски) прави опит отново да се сближи с Милица (Койна Русева). Действията му ще я накарат да му се извини за поведението й спрямо него. Дали обаче той е готов да й прости и има ли користни намерения, с които да й отмъсти – разберете в 18:00 часа по bTV.

Поредният скандал между Диди (София Бобчева) и Васко (Антоний Аргиров) докарва магазинерката до такава ярост, че тя го заплашва с пушка. Ще се стигне ли до драматични последици?