Скъпи наследници еп. 81, 82, 83, 84, 85 онлайн и по bTV – 07, 08, 09, 10, 11.05.2018

Поли Генова е неразделна с Чочо, а Графа и Михаил Билалов пристигат в Бели Вит (7 – 11 май)

След катастрофата Борис (Орлин Павлов) се изправя пред поредното си житейско изпитание – прикован е в инвалидна количка и му е нужно време, за да проходи отново. Въпреки че е щастлив, че не е останал завинаги сакат, новото положение, в което е изпаднал, много му тежи – за него финансово се грижат родителите му, а той не може да бъде достатъчно активен в работата си. До него е Катя (Даяна Ханджиева), която помага за раздвижването му. Кога обаче ще му каже за бебето – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Самата лекарка е изправена пред трудно решение – тъй като иска да стане донор на майка си, ще й се наложи да направи аборт. Как ще приемат това Румен (Любо Ковачев) и Марин (Димитър Баненкин) и ще научи ли за саможертвата й Венета (Ивана Папазова)?

В навечерието на Сирни Заговезни, семейство Дочеви се оказват бездомни. След късо съединение, токът в дома им е прекъснат, а ремонтът ще продължи близо седмица. Затова всеки от тях получава предложение от местните жители да се установи в дома им, докато всичко се оправи. Снежи (Искра Донова) кани Венета и Марин, което не е много по вкуса на Иван (Вальо Танев). Той не крие раздразнението си от сближаването на родителите на Ани (Лорина Камбурова). Оправдани ли са съмненията му – всеки делничен ден от 18:00 часа, по bTV.

Докато Ани се е отдала на среднощни купони с мъже и алкохол, Чочо (Юлиян Петров) вече се е превърнал в звезда. Радиопредаването му е с национален ефир, а след раздялата с Поля, постоянна компания му е певицата Поли Генова. Тя ли е новото му гадже? Благодарение на нея в Бели Вит пристига и Графа, който дава интервю за местното радио.

След като закъснява само с 8 минути, Васил (Антоний Аргиров) е лишен от възможността да се бори за наследството. Поредната му пиянска вечер го среща с бай Дочо. Халюцинация или реалност е било това – разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Ленин (Филип Аврамов) вече е горд собственик на земя, в която открива топъл минерален извор. Радостта му обаче е помрачена от новината, че тя ще бъде одържавена и ще я получи инвеститор на концесия. С бизнес предложение в Бели Вит пристига Георги (Михаил Билалов), който е бивш съпруг на Милица (Койна Русева) и баща на Станислав (Петко Венелинов). Ще успее ли да постигне сделка и как ще реагират на появата му бившата му жена и синът му?

В селото има нов защитник на закона – старши полицай Чавдар Колев (Китодар Тодоров). Ще успее ли да допадне на местните и какви лични тайни крие? Милица и Диди (София Бобчева) пък имат бизнеспланове, всяка от които се надява, че ще я направи много богата.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Ще оцелее ли Борис след зверската катастрофа

В „Скъпи наследници“ на 7 май от 18:00 ч. по bTV

Борис (Орлин Павлов) отново трябва да се бори за живота си, след като претърпя ужасяваща катастрофа, предизвикана от бракониерите в Бели Вит. Ще успее ли и този път да надвие смъртта – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Поредният инцидент със сина му, влошава здравословното състояние и на Косьо (Георги Кадурин). Налага се и той да промени начина си на живот, но дали е готов да се раздели със старите си навици?

20 дни след катастрофата, животът на някои от жителите на Бели Вит доста се е променил. Чочо (Юлиян Петров) и Поля (Рая Пеева) вече са национални радио звезди, като предаването им се радва а голям интерес. Добрите отношения между тях обаче са само по време на ефир, тъй като двамата окончателно са се разделили. Връхлетялата го слава определено влияе на Чочо, който все по-рядко има време за приятелите си и противно на твърденията си прекарва доста време в града.

В навечерието на Сирни Заговезни всички си искат прошка един от друг. Сред тях са и Милица (Койна Русева) и Марин (Димитър Баненкин). Дали така ще сложат край на дългогодишната си вражда – разберете от 18:00 часа, по bTV.

За ужас на Снежи (Искра Донова), Ани (Лорина Камбурова) се е отдала на среднощни купони с мъже и алкохол. Диди (София Бобчева) пък е твърдо решена да става бизнесдама и споделя поредната си гениална идея с баща си и брат си. Ще я подкрепят ли?

Ленин (Филип Аврамов) вече е горд собственик на малко кътче земя, а в дома на Дочеви става късно съединение, което принуждава членовете на фамилията да търсят места, където да преспят. Къде ще се настани бременната Катя (Даяна Ханджиева)?

Жив ли е бай Дочо и Поли Генова ли е новото гадже на Чочо

В „Скъпи наследници“ на 8 май от 18:00 ч. по bTV

Сирни Заговезни е и в Бели Вит празникът се отбелязва с всички традиции. Семейство Дочеви също е там, но Васко го няма (Антоний Аргиров). Счетоводителят е направил гаф, закъснявайки с 8 минути, за да се прибере у дома, заради което вече не е част от надпреварата за наследството. Това го е съкрушило и той отново се е отдал на алкохол и хазарт в града. Поредната разгулна вечер го среща очи в очи с бай Дочо (Досьо Досев). Пиянска халюцинация ли е било или главата на фамилията наистина е жив – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След като Дочеви са останали на улицата заради късното съединение, чийто ремонт ще отнеме около седмица, всеки от тях получава предложение за подслон. Иван (Вальо Танев) не е особено ентусиазиран, че Венета (Ивана Папазова) и Марин (Димитър Баненкин) ще спят в дома на Снежи (Искра Донова). Неочаквано предложение пък ще получи Милица (Койна Русева). Кой ще се смили над нея – разберете от 18:00 часа, по bTV.

Бели Вит вече има нов защитник на реда – старши полицай Чавдар Колев (Китодар Тодоров). Как ще го приемат местните? Диди (София Бобчева) пък е твърдо решена да става бизнесдама и да отделя цялото си време на новото си начинание. Поради тази причина тя иска да напусне работата си в магазина. Освен това до няколко месеца ще стане и майка, тъй като не е направила аборт.

Ленин (Филип Аврамов) най-накрая намира вода в новозакупената си земя. Радостта му обаче бързо ще бъде помрачена от Цветан (Веселин Калановски). Катя (Даяна Ханджиева) вече се е настанила в селския хотел, където я очаква бившата й шефка. Лекарката признава, че е напуснала болницата и моли Катя за прошка, че е спала с Румен (Любо Ковачев). Ще я получи ли обаче?

Чочо (Юлиян Петров) пък прекарва все повече време с Поли Генова. Певицата ли е новото му гадже, след раздялата с Поля (Рая Пеева).

9 май – Мъжът на Милица пристига в Бели Вит, а Румен иска да разбере той ли е бащата на бебето на Катя

Новината за топлия извор с минерална вода в Бели Вит привлича вниманието на голям бизнесмен – бившия съпруг на Милица (Койна Русева) Георги Пенчев (Михаил Билалов). Той цели да спечели концесията и поради тази причина пристига в селото. Как ще реагират на появата му Милица и Станислав (Петко Венелинов) и ще успее ли инвеститорът да убеди Цветан (Веселин Калановски), че трябва той да вземе поръчката – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Румен (Любо Ковачев) е твърдо решен да разбере той ли е бащата на бебето на Катя (Даяна Ханджиева), като Борис (Орли Павлов) става свидетел на поредния им скандал. Дали прикованият в инвалидна количка спортист най-накрая ще научи, че има шанс той да е бащата – разберете от 18:00 часа, по bTV.

Новият полицай в Бели Вит не буди много симпатии сред местните. Човекът на закона праволинейно следва правилата, което не е много по вкуса на жителите. Въпреки, че успяват да го убедят да поведе кукерския ритуал, Чавдар стъписва всички с отказа си да отпие от ракията.

Чочо (Юлиян Петров) се сближава все повече с Поли Генова, а тя променя стила и имиджа му. Как обаче радиоводещият ще отговори на въпроса на певицата защо се е разделил с Поля (Рая Пеева) и ще успее ли екстравагантната блондинка да спечели сърцето му?

Иван (Вальо Танев) се притеснява от прекалено близките отношения между Снежи (Искра Донова) и Марин (Димитър Баненкин). Как ще реагира на съмненията му Венета (Ивана Папазова)?

10 май – Катя взима тежко решение за бебето

Катя (Даяна Ханджиева) е взела много тежко решение – за да помогне на майка си, на която й е нужна трансплантация, тя ще направи аборт. Въпреки че пред баба Злата (Цветана Манева) лекарката признава, че за нея кариерата е на първо място, тя вече си се е представяла в ролята на майка. Какъв съвет ще получи от мистериозната съседка и ще успеят ли думите й да успокоят сълзите й – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Самата Венета (Ивана Папазова) се чувства виновна, че се налага дъщеря й да се жертва заради нея. Дали обаче щеше да приеме трансплантацията, ако знаеше, че лекарката е бременна – разберете от 18:00 часа, по bTV.

Чочо (Юлиян Петров) все повече се наслаждава на новото си амплоа на радио звезда. На поредния купон с Поли Генова, на който е заедно с Ани (Лорина Камбурова) и Станислав (Петко Венелинов), той ще получи определението позьор. Такъв ли е станал в действителност?

Съвсем скоро в Бели Вит ще пристигнат дъщерите на полицай Колев (Китодар Тодоров). За целта Цвъ (Веселин Калановски) го уверява, че ще му подсигури дом. Междувременно Милица предлага на бабите да станат част от нейния бизнес, като започнат да шият изискани рокли.

Междувременно Ленин (Филип Аврамов) и Снежи (Искра Донова) се опитват да получат възможността да станат концесионери на топлия минерален извор. Какво условие ще постави Цветан на кръчмарката и ще се съгласи ли тя? За да го отърве от навика да яде нездравословни неща, Иван (Вальо Танев) подлага Косьо (Георги Кадурин) на смехотерапия.

11 май – Борис научава за бременността на Катя, а Графа пристига в Бели Вит

Въпреки усилията на Катя (Даяна Ханджиева) да не разкрие пред Борис, че е бременна, той най-накрая научава истината. Казва му я Ани (Лорина Камбурова), която разбира за бебето, след поредното неразположение на сестра й, докато вечеря в кръчмата. Ани обаче не е наясно, че детето може да е на бившия й годеник. Как ще реагира тя на признанието му за кратката им афера, а той на новината за бебето – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Марин (Димитър Баненкин) също разбира за бременността на дъщеря си. Ще я подкрепи ли обаче в решението й да не казва на Венета (Ивана Папазова)?

В Бели Вит пристига поредната музикална звезда – Графа. Пред Поля и Чочо той ще разкаже за новия си музикален проект, ще разкрие и как балансира между работата и семейството си.

Станислав (Петко Венелинов) се среща с Васко (Антоний Аргиров) в града, за да научи повече за баща му Петър. Комарджията, от своя страна, пък му потвърждава, че е видял дядо им.

Докато бившият й съпруг Георги Пенчев (Михаил Билалов) разбира условията на Цветан (Веселин Калановски) как може да спечели концесията за минералната вода, Милица (Койна Русева) се е заела да гради нов бизнес. За целта тя прави състезание между трите баби в Бели Вит.

Поредният разговор между Милица и Венета ще ги върне в миналото, когато всички са били щастливи заедно. Каква е била причината, поради която брат и сестра са се скарали – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.