Скъпи наследници еп. 86, 87, 88, 89, 90 по bTV / онлайн – от 14, 15, 16, 17, 18.05.2018

Катя признава на Борис за бебето, а мистерията около полицай Колев се заплита (14 – 18 май)

Катя (Даяна Ханджиева) все по-трудно успява да крие бременността си от Борис (Орлин Павлов) и след куп недоразумения тя най-накрая му признава за детето, както и за решението си да го махне, за да спаси майка си. Откровението й задълбочава отношенията им и двамата решават да се съберат. Не всички обаче са ентусиазирани от връзката им. С какви аргументи ще оправдаят нежеланието си да ги подкрепят Косьо (Георги Кадурин) и Марин (Димитър Баненкин) – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Бившият съпруг на Милица (Койна Русева) – Георги (Михаил Билалов) е твърдо решен да стане основен инвеститор в Бели Вит и така да си осигури концесията на топлия минерален извор, който наскоро беше открит. Заедно с най-близкия си довереник Калин (Иво Аръков) той замисля подъл план, чрез който намеренията му да се осъществят. За целта заедно с екипа си той заминава на тийм билдинг в селото, където освен в игри, времето им преминава и в това да намират „жертви“ сред местното население. Ще успее ли планът му и как ще реагират Цветан (Веселин Калановски) и Милица на намеренията му – всеки ден от 18:00 часа по bTV.

С пристигането си в Бели Вит Калин ще хвърли око на Ани (Лорина Камбурова). Тя също не остава безразлична към младия бизнесмен, но дали това означава начало на нова любовна връзка? Междувременно Чочо (Юлиян Петров) вече трудно крие симпатиите си към Поли Генова, а след негова изненада и неочаквано признание към певицата, тя ще се поддаде на чара му. Възможна ли е обаче връзката им и какво в поведението му ще я изнерви – в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Полицай Колев (Китодар Тодоров) води в Бели Вит двете си дъщери. Момичетата ще разкрият шокиращи подробности защо майка им липсва в живота им, което ще даде малко яснота около мистериозния живот на полицая. Срещата им с баба Злата (Цветана Манева) пък ще доведе до въпроса – познава ли ги отпреди?

И докато Диди (София Бобчева) вече се е заела с осъществяването на поредния си бизнес план, появата на една вишновка в дома на Дочеви ще предизвика отново въпроса – мъртъв ли е в действителност бай Дочо?

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Георги с пъклен план за Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 14 май

Георги (Михаил Билалов) измисля план как да успее да се сдобие с концесията за топлия минерален извор в Бели Вит. Заедно с асистента си Калин (Иво Аръков) и екипа си, той заминава за селото, където уж да направят тийм билдинг. Какви са намеренията му и как нищо неподозиращите селяни ще станат главни герои в стратегията му – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Със задачата да измислят игри за бизнесмените са се заели Борис (Орлин Павлов), Любо (Дарин Ангелов) и Чочо (Юлиян Петров). Поведението на Чочо обаче ще стане причина за голям скандал помежду им. Дали едно дългогодишно приятелство не е напът да приключи?

Борис все още очаква от Катя (Даяна Ханджиева) да му каже, че е бременна. Тя обаче упорито мълчи, което кара спортиста постоянно да се заяжда с нея. Кога най-накрая ще се разкрие истината и как ще реагира Борис, след като научи, че Любо е бил наясно с всичко и не му е казал? От своя страна Ани (Лорина Камбурова) е шокирана да научи, че бившият й годеник е спал със сестра й. До какво ще доведе това признание – от 18:00 часа, по bTV.

Докато Диди (София Бобчева) е решила да гради кариера на коафьорка, Венета (Ивана Папазова) все повече се притеснява за Васко (Антоний Аргиров). В желанието си да разбере какво се случва с племенника й, домакинята ще потърси съпругата му.

Междувременно в дома на Дочеви се случва нещо, което за пореден път ще доведе до въпроса – мъртъв ли е в действителност бай Дочо? Полицай Колев (Китодар Тодоров) пък е твърдо решен да разбере кой е виновен за инцидента с блъснатия човек на пътя. Докъде ще доведат поредните му разкрития – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Ани има нов ухажор, а мистерията около бай Дочо се заплита – в „Скъпи наследници“ на 15 май

Появата на вишновката – любимото питие на бай Дочо, в дома на фамилията, предизвиква нови въпроси и задълбочава мистерията около смъртта му. Станислав (Петко Венелинов) е твърдо убеден, че дядо му е жив, докато майка му е сигурна, че Васил (Антоний Аргиров) им прави номера, за да им отмъсти.

Докато се опитва да разкрие истината, Станислав не спира да се увърта и около майката на Крум, която заедно със сина си гостува за няколко дни в дома на Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин). След като за пореден път отрязва мераците на плейбоя, тя споделя съмненията си с Неда, че бай Дочо може да е направил номер на роднините си и в действителност да няма никакво наследство. Как ще реагира Неда – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Калин (Иво Аръков) явно показва симпатиите си към Ани (Лорина Камбурова). Поредната им среща ще зарадва младата кръчмарка, но дали тя ще се поддаде на чара на бизнесмена? Междувременно Милица (Койна Русева) е твърдо решена да разбере каква е причината за появата на бившия й мъж в Бели Вит. Тя отново ще използва заплахи и манипулации, за да научи истината. Кой ще падне жертва – от 18:00 часа, по bTV.

Катя (Даяна Ханджиева) се извинява на Борис (Орлин Павлов), че е скрила от него новината за бебето. Как ще реагира той и бил ли е готов да стане баща?

Междувременно полицай Колев (Китодар Тодоров) намира нови доказателства за вината на Станислав, свързани с инцидента с блъснатия човек.

Чочо с откровение към Поли Генова, а дъщерите на полицай Колев пристигат в Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 16 май

Март месец е и е време за раздаване на мартеничките. Поля (Рая Пеева) обаче не е особено въодушевена, особено след като в радиото отново е на гости Поли Генова. Намусената физиономия на водещата предизвиква певицата да започне откровен разговор с нея и двете най-накрая се изясняват какво е довело до края на връзката на Поля и Чочо (Юлиян Петров).

Самият той буквално е неразделен с новата си известна приятелка. Поредната му изненада, която ще й направи, и неочакваното му признание към нея, ще предизвикат не само усмивката на екстравагантната певица. Слага ли се началото на една нова връзка – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Разкритията на Колев (Китодар Тодоров) ще предизвикат параноя в Станислав (Петко Венелинов) и той вече е твърдо убеден, че съвсем скоро ще бъде разкрит. Наред с разследването на инцидента на пътя, полицаят най-накрая ще представи новия им дом и на двете си дъщери. Отказът на Георги (Михаил Билалво) да финансира за пореден път сина си, ще принудят Стан за първи път да започне работа. Кой ще му стане шеф – от 18:00 часа, по bTV.

Бременността на Катя (Даяна Ханджиева) ще предизвика както голямо недоразумение, така и ще стане причината за откровено любовно обяснение. Борис (Орлин Павлов) пък ще получи интересна оферта от Георги за общ бизнес. Ще се поддаде ли – днес в „Скъпи наследници“.

Борис и Катя обявяват връзката си, а тайните за полицай Колев започват да се разкриват – в „Скъпи наследници“ на 17 май

Появата на дъщерите на полицай Колев (Китодар Тодоров) в Бели Вит, провокира въпроса къде е майка им. Момичетата правят шокиращи разкрития за нея, както и за драматичните моменти, през които са преминали. Какви са те – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Катя (Даяна Ханджиева) и Борис (Орлин Павлов) вече не крият връзката си. Как ще реагират близките им на любовта им? Междувременно спортистът иска да направи всичко възможно да предотврати плановете на Георги (Михаил Билалов) да бетонира Бели Вит. Неда (Виктория Колева) обаче ще направи неочаквано признание, с което ще ядоса него и баща му – от 18:00 часа, по bTV.

И докато едни са положително настроени към идеята да има инвестиции в селото, то част от местните са твърдо решени да саботират всеки опит на бизнесмена да се „настани“ трайно сред тях.

Чочо (Юлиян Петров) и Ани (Лорина Камбурова) са на участие на Поли Генова. Те се оплакват, че поведението им е обект на критика от страна на останалите. Прави ли са обаче да се сърдят?

Чочо изнервя Поли Генова, а Катя се готви да махне бебето – в „Скъпи наследници“ на 18 май

7

Пиянските изцепки на Чочо (Юлиян Петров) по време на участието на Поли Генова изнервят певицата. Тя не му спестява критиките си, тъй като поведението му влияе зле на имиджа й. Ще си вземе ли едно наум радио водещият и ще успее ли да умилостиви новото си любимо момиче – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно флиртът на Ани (Лорина Камбурова) и Калин (Иво Аръков) става все по-задълбочен. Двамата очевидно се харесват, като младият бизнесмен няма да пропусне да сподели за любовните си трепети и с Любо (Дарин Ангелов). Как ще реагира на чутото бившият полицай?

Неочаквана среща на полицай Колев и дъщерите му с баба Злата (Цветана Манева) в гората, ще бъде едновременно приятна, но и мистериозна, каквато е самата съседка в Бели Вит. Неин коментар ще предизвика въпроса дали пък не познава момичетата отпреди и наясно ли е тя с тайните, които семейството има.

Косьо (Георги Кадурин) и Марин (Димитър Баненкин) не са особено ентусиазирани от връзката на децата им. Наред с това всеки от тях има не малко проблеми и със съпругите си. Косьо е подложен на критики от страна на селяните, затова, че жена му е продала земите им, а, че той се опитва да убеди тях да не го правят. Марин от своя страна трябва да подкрепи Венета (Ивана Папазова), която все по-трудно се справя със ситуацията, че е тежко болна.

След като вече е взела решението да направи аборт, Катя отива в болницата с Борис и баща си. Ще махне ли бебето или в крайна сметка ще се откаже – от 18:00 часа по bTV. Междувременно Цветан (Веселин Калановски) поставя условието си пред Георги (Михаил Билалов), за да го подкрепи за инвестицията в Бели Вит. Има ли задни мисли и крои ли нов пъклен план кметският наместник – в новия епизод на „Скъпи наследници“.